Casa de vacanta Kod FilipeCrikvenica - Kvarner

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Crikvenica și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Căutați o casă dragut într-un cătun liniștit, la 6 km de plajele frumoase din faimoasa stațiune? Cabana Philip, probabil, alegerea potrivita pentru tine in aceasta vara. Este de origine confortabilă și mobilată plăcut de 70 m2, înconjurat de o curte de piatră și o terasă frumoasă. Se compune dintr-o bucătărie, baie complet echipata cu cabina de dus, doua dormitoare (fiecare cu pat dublu) și camera de zi. Este ideal pentru patru persoane, dar există, de asemenea, o canapea extensibilă în camera de zi, ca un pat. Pentru a petrece un sejur plăcut în cabană, oaspeții au acces gratuit la internet, LCD TV, gratar in aer liber, prosoape curate și lenjerie de pat, două biciclete ... dacă ai nevoie de altceva, nu ezitați să întrebați. Parcarea este lângă casă, dar se poate parca in curte. Accesul la cabana este foarte simplu, deci este accesibil persoanelor în scaune cu rotile. Ne sunt situate în centrul Tribalj, supermarket, produse de panificație, oficiu poștal și o biserică sunt doar câțiva pași. Casa care întâmpină toate animalele de companie mici, curate și socializate.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Una din familia noastră stă, de obicei, în casa care împarte aceeași curte. Noi încercăm să facem oaspeții noștri să fie de ajutor în orice moment, pentru vacanța de vară relaxat și fără griji. Bunul suflet al casei este Philip Sorko, așa că, dacă vă decideți să-și petreacă vacanța dumneavoastră în casa noastră, rezervare și toate informațiile referitoare la plățile și de ședere veți primi prin e-mail de la Filipe. Așteptăm cu nerăbdare să te văd!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 6 km
  • Plajă: 6 km
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 6 km
  • Farmacie: 6 km
  • Banca: 6 km
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 6 km
  • Staţie de autobuz: 6 km
  • Aeroport: 20 km
  • Port: 7 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 7 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Tribalj este un sat mic și liniștit în valea Vinodol mărginită de munți, cu un climat plăcut și frumos lac (mare pentru pescari!). Tribalj este, de asemenea, una dintre cele mai bune locatii pentru zborul cu parapanta și hangliding în Croația. Drumetii, pescuit, ciclism, mersul pe jos, mersul pe jos cursa de cross-country, zborul cu parapanta, înot în plajele frumoase din Crikvenica .... Cazarea perfectă pentru persoanele care se bucura de o atmosferă plăcută, decor frumos, natura și mediu liniștit, dar care, de asemenea, doresc câteva minute cu mașina va fi în centrul de agitația orașului, pe malul mării Crikvenica. Krk și cea mai apropiată plajă se află la numai 7 minute cu mașina, și puteți hop până la plajele frumoase din Dramalj, Jadranovo, Selce, Kačjak, Novi Vinodolski ... Rijeka și Opatija, Krk, regiunea Lacurile Plitvice, sau pot fi călătoriile pe zi! Și, după o zi plină de activități diverse, a reveni la pacea ta, în hamacul său în curtea din spate, cu vedere spre munți. Krk se află la 6 km distanță. Râul este situat la 27 km. Novi Vinodolski - 16 km. Novi Spa Hotels & Resort - 13 km. Selce - 10 km. Abbey - 41 km. Zagreb - 161 km. Krk - 41 km Lacurile Plitvice - 138 km Rovinj - 138 km. Pula - 133 km. Locuri interesante și activități în apropiere: Ethno Hotelul Balatura Tribalj Parapantă Club Tribalj Turnul Drivenik Plaja Kacjak Crikvenica Noul Spa Resort Novi Vinodolski Selce Iubesc
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Kod Filipe
Filipa Sorko Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Philip. Sunt fată pozitivă și energică tineri (23), designer de moda si entuziast culinar, indragostit de arta si design. Îmi place să organizeze nopți tematice cu mâncare bună, băutură, muzică, râsete și atmosferă relaxantă .... Împărtășesc această experiență gastronomică cu persoane interesante și pozitive. Am moștenit această casă drăguț mic de bunicul său, care sa născut în acest sat. Am decora cu o mulțime de dragoste și atenție am decis să-l împărtășească cu alți oameni care ar dori să-și petreacă vacanța aici. Din acest an ușile caselor mele sunt deschise pentru tine! Aștept cu nerăbdare să vă întâlnire și voi încerca să vă dau vacanța dumneavoastră în Tribalj rămân în amintiri dulci. Găsește-mi pe internet, trimite-mi un mesaj și voi, cu plăcere, răspundem la toate întrebările.

Casa de vacanta Kod Filipe listare a fost vizualizat de 7761 ori de la 10.04.2016.