Apartament PericaDrage - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Descriere detaliata

Clădirea PERICA este situată în partea a 3-a a așezării construite în golful Dolaška draga, Drage, la 100 m distanță de mare și plajă cu o pădure densă de pini cu promenadă, iar datorită poziției sale dominante clădirea oferă un aspect unic. vedere panoramică asupra satului, plajelor, portului, insulelor din apropiere și arhipelagul Kornati. Imobilul este format dintr-un garaj, o terasa panoramica la etajul 1 si doua apartamente la etajele 2 si 3. Doar apartamentul de la etajul 2 este închiriat, ceea ce permite oaspeților să se odihnească în deplină intimitate, în timp ce gazdele sunt la dispoziție pentru toate întrebările și nevoile. Apartamentul este dotat cu aer conditionat, dispune de doua dormitoare cu paturi de 180 si 140 cm latime si o canapea extensibila de 110 cm latime ca pat suplimentar, bine echipat pentru un sejur confortabil (SAT/TV, internet wireless plat, plita electrica, cuptor cu microunde, frigider cu congelator 20 l, vase, mașină de spălat vase etc.). Oaspeții au la dispoziție un loc de garaj și utilizarea nelimitată a terasei panoramice (80 m2) cu grătar.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Oaspete confirma rezervarea cazarii platind un avans in valoare de 100 EUR. La primirea plății în avans, Gazda furnizează Oaspetelui o confirmare scrisă a rezervării (voucher). Ora de sosire la apartament este de la ora 14:00, iar plecarea din apartament până la ora 10:00. Taxa de sedere este inclusa in pret Suplimentul pentru utilizarea patului suplimentar pentru a 5-a persoana se percepe 10 EUR/noapte. Animalele de companie sunt acceptate cu notificarea prealabilă și aprobarea Gazdei și se taxează separat. Utilizarea locului de garaj, terasa panoramica si gratar este inclusa in pretul pe noapte Consumul de energie electrica si apa si curatenia finala a apartamentului sunt incluse in pretul pe noapte.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
În caz de anulare, avansul nu este rambursabil.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 10 km
  • Gară: 40 km
  • Aeroport: 35 km
  • Port: 5 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 5 km
  • Parcul Național: 20 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Drage este un oraș de coastă liniștit, situat pe o fâșie îngustă între mare și Lacul Vrana, astfel încât oaspeții se pot bucura de numeroasele plaje și golfuri ale mării și lacuri, înot, pescuit sau vizitarea obiectivelor turistice. În parcul natural PP Vransko jezero din apropiere (2 km), lângă rezervația ornitologică, există mai multe piste de biciclete amenajate și puncte de vedere Štandarac și Kamenjak. Parcuri naționale în imediata apropiere; NP Kornati (15 km), NP Krka (20 km), NP Paklenica (45 km) și NP Velebit (54 km) oferă oaspeților multe atracții. Vizitarea obiectivelor turistice ale orașelor istorice dalmate; Biograd na Moru (8 km), Zadar (40 km) și Šibenik (35 km), o vizită la parcul de distracții Mirnovec și numeroasele evenimente de vară organizate de Oficiul de Turism Pakoštane oferă oaspeților o vacanță activă și variată. Închiriere la oră sau zilnic de hidrobiciclete, caiace sau bărci cu motoare exterioare. Excursii cu barca organizate (Kornata, insula Vrgada). Închiriere de terenuri de sport; tenis, volei, baschet. O băutură de bun venit și material prospect sunt incluse în preț
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Perica
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Vesna Perica Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Sunt proprietarul imobilului din rândul 3 din Dolaška Draga (Drage), este compus din garaje, terasă panoramică la etajul 1 și un apartament la etajele 2 și 3. Oaspeții, cu un apartament cu două dormitoare (42 m2) și o logie (14 m2), la etajul 2, au un garaj și o terasă panoramică (80 m2) cu vedere unică asupra satului și arhipelagul Kornati.

Apartament Perica listare a fost vizualizat de 12228 ori de la 18.06.2022.