Apartament SeveraDrage - Regiunea Zadar

preț de la LEI 3.220 pe noapte
Descriere detaliata

Bucurați-vă de apartamentul nostru complet nou renovat la umbra terasei cu vedere la mare limpede! Apartamentul este situat la parterul vilei si este inconjurat de o curte mare, umbrita, in primul rand spre mare. Petreceți căldura după-amiezii în grădina noastră parfumată, bând cocktailuri reci, așteptând cel mai frumos apus de soare! La noi, totul este la îndemână - o băutură la barul de pe plajă din apropiere, cina la pizzeria de alături, tot felul de activități pe plajă, citirea unei cărți la umbra pinilor bătrâni de lângă mare, un loc de joacă pentru copii în umbra, o promenadă iluminată pe malul mării. Nu vă faceți griji în privința spațiului de parcare - vă este pus la dispoziție în curte. Deoarece suntem mari iubitori de animale, și animalele dvs. de companie sunt binevenite!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata rezervarii este de 30% din suma totala. Restul se plătește la sosire. Ora aproximativă de sosire este 14:00, iar ora de plecare este 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 30 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Dacă doriți să petreceți ziua mai activ, puteți merge în orice direcție și puteți explora unele dintre frumusețile din Lijepa Naša: Lacul Vrana, Cascadele Krka, Zadar, Šibenik, NP Kornati și multe altele. De asemenea, vă puteți distra în Parcul de distracții Biograd sau într-unul dintre Parcurile de aventură din apropiere. Dacă ești un biciclist priceput, poți alege unul dintre numeroasele trasee de ciclism din această zonă, de exemplu cel din jurul Lacului Vrana. Întrucât Drage este un sat de pescari, vă putem oferi cel mai proaspăt pește - direct de la pescarii locali.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Severa
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Nada Sever
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartament Severa listare a fost vizualizat de 5124 ori de la 15.05.2023.