Apartamente MustelDrage - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele "Mustel" sunt situate in Drage, la 10 km de Biograd n/m. Apartamentele sunt situate in primul rand la mare, langa noua Marina Draga. Cea mai apropiată plajă este plaja „sălbatică” din pădurea de pini (fotografii atașate) și se află la doar câțiva pași de cazare, în direcția Pakoštan. Promenada prin pădure se întinde de la instalația noastră până la Pakoštan. Găsește-ți locul în liniște, fără aglomerație, la umbra pinii :) Orașul Drage oferă multe alte plaje, iar prima plajă publică cu pietriș este la 750 m distanță (Plaža Porat) - unde poți găsi o parcare mare, restaurant si bar, inchiriere facilitati, etc. Proprietatea contine 3 apartamente, dintre care doua sunt la etajul doi si unul la parter. Toate apartamentele au dormitor separat, bucatarie, living, baie, balcon/terasa, aer conditionat, WiFi, lenjerie de pat, prosoape. Este disponibil câte un loc de parcare pentru fiecare apartament din clădire. Solicităm oaspeților să trimită toate întrebările exclusiv prin intermediul formularului de contact. În fiecare apartament pot fi cazate MAXIM 2 PERSOANE.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru confirmarea rezervării este necesară o plată în avans (suma depinde de durata șederii). Restul sumei se achita in ziua sosirii (in aceeasi zi prin tranzactie bancara in acelasi cont sau in numerar in €) Check-in la cazare este posibil de la ora 14. Check-out pana la ora 10. În fiecare apartament pot fi cazate MAXIM 2 PERSOANE.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Solicităm oaspeților să trimită toate întrebările exclusiv prin intermediul formularului de contact. În fiecare apartament pot fi cazate MAXIM 2 PERSOANE.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 500 m
  • Restaurant: 70 m
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Port: 10 m
Tip plajă
Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Aici găsești tot ce ai nevoie pentru vacanța ta. Pentru dvs., putem organiza transfer/transport la/de la aeroport, închiriere de mașini, închiriere de bărci, excursii, cum ar fi excursii cu barca la Kornati și Telašćica, tururi cu quad pe Lacul Vrana, excursie de jumătate de zi cu barca "vizionarea delfinilor" și Fig. (Articolele enumerate NU sunt incluse în prețul de închiriere, oferim o listă de prețuri a serviciilor la cerere) Solicităm oaspeților să trimită toate întrebările exclusiv prin formularul de contact. În fiecare apartament pot fi cazate MAXIM 2 PERSOANE.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mustel
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Grenobl, Franța
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Septembrie 2023
Frumos septembrie...

Vedere, mare, pace. Are tot ce ai nevoie, curat si ordonat. Recomand o vacanta aici pentru liniste si distractie!!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Slatina, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Iulie 2023
Vacanță grozavă

Vacanță de vis, vedere la mare....liniște. Gazda este foarte plăcută, nu deranjează, dar este de ajutor pentru tot ce ne interesa. Plaja la umbra este la doar un minut distanta...dar totul este grozav. apartamentul are tot ce ai nevoie.. a fost foarte curat.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Vroclav, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Mai 2023
Totul a fost perfect

Am petrecut aici în luna mai... a fost plăcut și liniștit. Chiar lângă mare. Restaurantul este in apropiere si are pizza buna.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Antonija Vulin
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Mustel listare a fost vizualizat de 11081 ori de la 14.03.2023.