Casa mobila Zen Zone Premium Drage - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa mobilă Zen Zone Premium este o casă decorată modern, complet echipată cu electrocasnice și tot ce aveți nevoie pentru a vă relaxa și a vă bucura de vacanța mult dorită. Împreună cu terasa, casa are o suprafață totală de 65 m2 și o grădină spațioasă pentru a vă bucura de vacanță. Să bei cafeaua de dimineață pe terasa spațioasă în aer liber, cu ciripitul păsărilor și mirosul naturii adus de briza mării, sună ca un început ideal de zi. Când vrei să te împrospătezi în mare, ești la doar 150 de metri de plajă. Dacă te hotărăști să stai la umbra terasei, să citești o carte bună în tăcere sau pur și simplu să te relaxezi cu Wi-Fi gratuit, să te uiți la televizor sau pur și simplu să tragi un pui de somn, am făcut tot posibilul să ne asigurăm că vei primi asta în Zen Zona mobila.Cand nu petreceti timp in bucatarie gatind mesele pentru V-am pus la dispozitie un gratar mare si un cuptor electric pentru prepararea simpla, dar versatila a unor preparate delicioase. Casa este destinata vacantelor intregii familii, unui grup de prieteni si oricui isi doreste sa se odihneasca bine, sa se relaxeze si sa se bucure de linistea naturii pure.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Deoarece casa este situata in tabara, puteti folosi facilitatile disponibile in interiorul taberei: volei pe plaja, fotbal pe plaja, tenis de masa, loc de joaca pentru copii, restaurant in imediata apropiere, cafenea, spalatorie, magazin, bancomat si altele. La recepția taberei se poate închiria o barcă mică. Ca parte a casei, oferim recuzită pentru sport și fitness. Vă puteți parca mașina lângă cabană. Prosoapele și lenjeria de pat sunt incluse în preț. Pătuțul de copii este disponibil la cerere. Fumatul este permis pe terasă. Animalele de companie nu se acceptă. Plata se face in contul gazdei conform ofertei pe care o trimitem pe e-mail-ul dumneavoastra cu toate informatiile. Avansul este de 30% din prețul total al sejurului. Restul sumei până la prețul total se încasează în contul gazdei în ziua sosirii. Termenul limită de plată în avans este de 2 zile lucrătoare. Taxa pentru curățenia finală în valoare de 70 EUR se percepe o singură dată pe factura finală. Taxa de turism nu este inclusa in pret. Oferim o reducere suplimentară pentru sejururi mai mari de 10 nopți.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Vom returna întregul avans dacă rezervarea este anulată cu cel puțin 4 luni înainte de data înregistrării. Nu rambursăm avansul în cazul anulării rezervării cu 4 luni sau mai puțin înainte de data check-inului, precum și în cazul neprezentării oaspeților în ziua sosirii. Înțelegem că planurile tale se pot schimba și pot apărea altele. Dacă trebuie să anulați rezervarea, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil la zenzone.mobilehome@gmail.com pentru a evita orice penalități. Vă mulțumim pentru înțelegere și așteptăm cu nerăbdare fiecare vizită în avans.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 7 km
  • Farmacie: 7 km
  • Banca: 11 km
  • Oficiu poştal: 7 km
  • Staţie de gaz: 6 km
  • Gară: 40 km
  • Aeroport: 45 km
  • Port: 3 km
  • Disco club: 11 km
  • Parcul Național: 45 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Pentru toți cei care aleg Zen Zone Premium Mobile Home pentru cazare, se vor deschide nenumărate oportunități de a se bucura de atracții și activități suplimentare care se află în imediata apropiere a taberei Oaza Lučica, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Cel mai apropiat dintre toate este Parcul Natural Lacul Vrana, unde există opțiunea de a închiria o bicicletă, o canoe sau o plimbare pe traseele educaționale ale parcului pentru a explora întreaga zonă. Celebrul punct de belvedere Kamenjak, care oferă o priveliște spectaculoasă asupra întregului arhipelag Šibenik, poate fi accesat pe poteci până la vârf. Priveliștea este uluitoare. Un alt dintre cele mai populare 3 locuri de picnic din imediata apropiere este parcul de distracții Dalmaland, la doar 10 km de tabără. Distracția este garantată pentru întreaga familie. Popularul oraș Pakoštane este la doar 5 km. Frumosul oraș istoric Šibenik este la 35 km, iar Zadar este la 40 km. În apropiere se află Parcul Național Krka, la 44 km, iar pentru a experimenta golfurile Parcului Național Kornati, la care se poate ajunge doar cu barca, sunt oferite numeroase excursii de o zi.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa mobila Zen Zone Premium
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Šentjernej, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A6, Octombrie 2023
Vacanta linistita

O casă într-o livadă de măslini idilic. Are tot ce ai nevoie si nu numai (toate ustensile de gatit, vesela, cafea, zahar, condimente...) Terasa mare cu scaune confortabile, masa mare, sezlonguri... Plaja este aproape, potrivita si pentru copii mici. O recomand tuturor. , care doresc o vacanta linistita. Proprietarii sunt amabili, sper sa revenim in curand. Lp Nataša

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A6, August 2023
Zen

Casa a îndeplinit toate așteptările noastre. Gazdele sunt minunate, ne-au primit cu chifle, un aperitiv, sticle de apa la frigider si inghetata pentru copii. Totul este curat si ordonat, bucataria este complet utilata. Plaja in apropiere, mare limpede... Casa este situata intr-o locatie excelenta, nu te deranjeaza nimeni, liniste si liniste deplina, zen adevarat. Terasa este mare si frumoasa, noi am petrecut cel mai mult timp pe ea. Locul potrivit pentru a vă odihni, a vă relaxa și a vă reîncărca bateriile. Într-un cuvânt, frumos!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Kornwestheim, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A6, August 2023
Perfect pentru vacanta

Sunt incantat de cazare si gazde. După înot, seara mi-a plăcut să pregătesc grătarul și mi-am odihnit ochii privind apusul. Foarte romantic și intimitate completă. Casa este bine amenajata, curata. Are tot ce ai nevoie.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Marija Kunac Vrdoljak
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, bine ați venit la Casa mobilă Zen Zone Premium, o oază pentru vacanța dumneavoastră anuală sau poate doar o scurtă pauză de la responsabilitățile de zi cu zi. Te invitam sa profiti de toate posibilitatile pe care ti le-am pregatit pentru a avea vacanta de vis si a te intoarce la sarcini complet odihnit, cu amintiri magice ale timpului petrecut in casa noastra mobila.

Casa mobila Zen Zone Premium listare a fost vizualizat de 8222 ori de la 02.06.2023.