Apartamente PetraDrašnice - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Petra sunt situate în apropierea mării, într-o zonă liniștită Drašnice, și sunt situate la ultimul etaj al clădirii cu vedere la mare, iar parcarea este disponibilă în fața clădirii.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervare să plătească un depozit de 30% din suma totală a rezervării, iar soldul la sosire. Timpul de intrare în apartament după 14h, un timp de plecare de la apartament de 10 am.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 60 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 10 km
  • Farmacie: 10 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 10 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Va oferim posibilitatea de a închiria o barcă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Petra
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zlín, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2023
Vacanta senzationala

Ne-am întors pe 10.7. Sejurul a fost chiar mai bun decât anul trecut. Există o singură concluzie: dacă la Croația, atunci la Drašnice, și dacă la Drašnice, atunci la Goran. Față de anul trecut, am observat un lucru important, Jelena păstrează totul atât de curat încât te simți ca și cum ai fi primii oaspeți într-un apartament complet nou. Întregul apartament pur și simplu strălucește de curățenie.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Zlín, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2022
Vacanță grozavă

Din 2005, de când mergem în Dalmația, a fost cea mai bună vacanță. Am fost pentru a treia oară în Drašnice, pentru că sunt clar un loc grozav pentru cei care caută liniște, relaxare sau plimbări lungi, dar și pentru cei cărora le place distracția. Pentru divertisment exuberant, puteți merge la Tučep sau Makarska. Casa familiei Prlac are o locație excelentă. Gazdele sunt foarte primitoare și comunicative. Apartamentul este nou utilat si straluceste de curatenie. Echipamentul este mult mai bun decât apare pe net. Există, de asemenea, o mașină de spălat vase, mașină de spălat, plită și ceainic. Poate doar un cuptor cu microunde nu ar strica. Apt 4 + 2 este la parter, deci este foarte potrivit și pentru persoanele mai puțin mobile. Doar un mic decalaj față de stradă duce la el. Concluzia este că dacă situația ne permite, ne vom duce doar aici. Cu siguranță merită cei 1000 km.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Jastrzębie-Zdrój, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în A4, Iulie 2019
O vacanta minunata

Familia 2 + 2. Am închiriat un apartament A4 din 22/07/2019 până la 01/08/2019. Vedere frumoasă de la balcon. Foarte aproape de două plaje. Gazde grozave, ajutatoare, obligatorii, foarte prietenoase. Apartament curat, parfumat, bine echipat. Locație convenabilă pentru vizitarea orașelor din apropiere. Un loc pentru oamenii care fug de agitația și zgomotul marilor orașe. Pace și liniște. Trei restaurante, un magazin și o brutărie. Puteți închiria cu ușurință o barcă sau un bord. Marea limpede. Două pub-uri lângă plaja orașului. Recomand familiilor cu copii, persoanelor în căutare de pace, romanticilor. Salutări gazdelor.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Goran Prlac Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Petra listare a fost vizualizat de 68422 ori de la 10.06.2014.