Apartamente NikeDrvenik Mali - Insule croate

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Drvenik Mali și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Casa NIKE noastră este situată pe insula Drvenik Mali, o insula frumoasa pic, care este doar o oră de mers cu barca de la Trogir, orașul UNESCO. Insula este acoperita cu vegetație mediteraneană bogată, măslini, trasee pietriș și ziduri de piatră, natura frumoasa nealterate. Insula dispune de un restaurant, un magazin și cafenea. Acesta este înconjurat de plaje frumoase în cazul în care scafandri pot bucura de mare puțin adâncă și coasta stâncoasă. Dacă doriți să se bucure de liniștea și pacea naturii, virgină și marea limpede, vino cu noi pentru a Drvenik Mali!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Barca de la Trogir la Drvenik Mali plimbari in fiecare zi, cel puțin de două ori pe zi. Portul este situat la 50 m de casa NIKE. În timpul săptămânii tu si masina transportat pe insula ajunge cu bacul din Seget portul Donjeg- la 2 km vest de Trogir.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Port: 40 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Casa NIKE noastră este situată la doar 50 de metri de coasta, are o grădină mare cu plante mediteraneene, terasa mare cu gratar, într-un mediu liniștit. Vă puteți bucura de micul dejun sau o cafea de seară la umbra curte. Există un grătar în șemineu vechi și există o posibilitate de pregătirea meselor, pentru tine.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nike
Jelena Mateta Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Nike listare a fost vizualizat de 6586 ori de la 30.06.2015.