Apartament JadraDrvenik - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.103 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentul de familie (2+2) pentru patru persoane este situat într-o casă care este primul rând la mare. Apartamentul se afla la etajul doi si are intrare separata, ceea ce asigura intimitate. Vederea la mare este de la balcon si terasa, prin care intri in apartament. Parcarea se face pe drum in fata casei in care se afla apartamentul. (Este inclus in pretul de cazare.) Apartamentul este format din doua camere separate si o baie. Zona de bucatarie face parte dintr-o camera mai mare (cu balcon) si este dotata cu vase si alte ustensile de bucatarie. Frigiderul se află și în a doua cameră. Apartamentul este dotat cu aer conditionat si televizor. Wi-Fi este disponibil. Fără costuri suplimentare. Apartamentul este potrivit pentru o familie cu doi copii sau doua cupluri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata in numerar (EUR). La rezervare, este necesar să plătiți prețul unei zile de ședere, care este inclus în suma totală a facturii. Check-in de la ora 12 sau cu aranjament. Check-out până la ora 10 sau cu aranjament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 70 m
  • Farmacie: 10 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Plaja este cu pietriș și parțial umbrită de pini. În apropiere există și plaje stâncoase. Există poteci de mers pe malul mării, precum și poteci pe dealurile din jur ale Muntelui Biokovo. Există excursii organizate la insulele Brač, Hvar și Korčula din apropiere. Pentru cei cărora le plac activitățile sportive, există o sală de sport și o pistă pentru biciclete. Pentru iubitorii de natură, există poteci prin vechile așezări de deasupra orașului și puncte de belvedere.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Jadra
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Jadranka Lulić Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,
Apartament Jadra listare a fost vizualizat de 27678 ori de la 15.04.2018.