Apartamente AnaDrvenik - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 36 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Vino să-ți petreci vacanța în Apartamentele Ana. Meriti o vacanta perfecta intr-o casa la malul marii cu vedere la apusuri de neuitat. Avem o lungă tradiție în turism și suntem gazde plăcute. Apartamentele noastre vă oferă balcoane cu vedere la mare sau o terasă spațioasă cu grătar. Va oferim 4 apartamente: AP 8/4, AP 4/1, Studio 2/1 si AP 2/3. Capacitatea totală a apartamentelor noastre este de 25 de paturi. Casa este, de asemenea, adaptată pentru grupuri mai mari de oaspeți. Apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, internet si parcare. Dacă nu vă plac aglomerația de vară, acesta este locul ideal pentru o vacanță. Suntem situati intr-o zona linistita din Drvenik, ferita de zgomot, iar plaja este la doar 300 de metri de casa (la cateva minute de mers pe jos). Plaja este ideala pentru familiile cu copii. Întreaga plajă este acoperită de o pădure de pini care oferă umbră naturală.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
CHECK IN - de la 14:00, CHECK OUT - până la 9:00 a.m. Plata în avans este de 20% din suma totală a rezervării. Restul se plătește în ziua sosirii.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 30 km
  • Farmacie: 15 km
  • Banca: 15 km
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 15 km
  • Staţie de autobuz: 400 m
  • Gară: 95 km
  • Aeroport: 125 km
  • Port: 30 km
  • Activităţi sportive: 20 km
  • Disco club: 15 km
  • Casino: 95 km
  • Parcul Național: 200 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Facilități suplimentare: vânzarea produselor de casă, posibilitate de mic dejun la un cost suplimentar, excursii pe bărci locale pentru picnicuri de pescuit, posibilitate de cină cu pește la un cost suplimentar.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 36 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Polska, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A8+4, Iunie 2023
Maddie

Recomand apartamentele Anna! Am fost la mijlocul lunii iunie 2023, locație excelentă, proprietar super serviabil. Camere curate, loc frumos pentru excursii, de exemplu, Medjugorje, Dubrovnik, feribotul către insulă, accesibilitate uşoară. Cu respect, Madzia.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Sarajevo, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iunie 2023
Bine făcut

Buna ziua dragii mei oameni buni si anume am fost cu sotul si bebelusul meu, la sfarsitul lunii a sasea, pentru prima data in Drvenik...si mi-a depasit asteptarile, plaja de la Ana nu a fost niciodata mai aproape de mine in viata mea, acest apartament este ideal pentru familiile cu copii mici, persoane in varsta, si pentru numele lui Dumnezeu, pentru altii. Am un bebeluș foarte avansat, iar plaja la umbră este la doar câțiva metri de casă, nu că ar fi însemnat ceva pentru mine... dar și orice altceva, nu se face zgomot excesiv până la vremuri decente. Tot ce îți dorești în apropiere, cafenele, restaurante, există locuri din care să mănânci și să bei din care să alegi. Magazine, parcare securizata, aer conditionat, internet, ingrijit, proprietari amabili, totul cu acord si cel mai important, pretul este acceptabil, sa zicem realist pentru standardele din ziua de azi, cand totul s-a innebunit cu mancarea, din pacate, macar cazarea este acceptabila . Așa că nu am nicio îndoială că de acum și în următorii ani, Doamne sănătății, voi fi mereu oaspete la doamna Ana. Chiar scriu toate astea din suflet si tot ce este adevarat... as recomanda tuturor - Cand vad cat de departe sunt apartamentele, ca sa te relaxezi la mare... singurul lucru care merita este locatie...si am enumerat restul, toate avantajele posibile...noapte buna tuturor...si Lp pentru gazde bune.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Persoane cu handicap,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Beograd, Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iunie 2023
Ne întoarcem din nou!

Este al treilea an în care ne întoarcem deoarece acest apartament îndeplinește toate cerințele noastre pentru un sejur grozav pentru o familie cu copii. Curat, practic, spatios si cel mai important chiar pe plaja! Locația acestui apartament este mai mult decât perfectă. Nu în ultimul rând, dar foarte important, gazdele sunt minunate și amabile, și de aceea cu siguranță ne vom întoarce!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Obitelj Gabrić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bine ati venit la Drvenik. Familia noastră are o lungă tradiție de turism. Vom încerca să fim gazde bune pentru a vă face șederea plăcută și veselă.

Apartamente Ana listare a fost vizualizat de 126500 ori de la 07.05.2014.