Apartament M17Dubrovnik - Dubrovnik

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Dubrovnik și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Petreceti vacanta in Dubrovnik casă de piatră tradițională înconjurat de verdeață și palmieri. Va oferim un apartament frumos, spatios si foarte curat studio pentru două persoane. Apartamentul are doua camere si o baie: un dormitor cu un pat dublu, un living cu bucatarie, baie cu cabină de duș. Situat la primul etaj. Wi-Fi gratuit inclus. Locația ideală în Dubrovnik! În imediata apropiere sunt: Port Gruz, o stație de autobuz internațional, promenada mare, piață verde și pește, farmacie, devenind transportul urban publice, parcare publică, taxi-suport, birou de schimb valutar, café-baruri, restaurante, magazine, centre comerciale. Conditii excelente de cazare pentru oamenii de afaceri! De orașul vechi, strada principală și de nisip pe plajă departe JE10 minute sau douăzeci minute de mers.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Verificați în 15 00 Check out zecea 00 Pentru rezervari este obligat să plătească 20% depozit, iar restul la sosire. Nu sunt acceptate cardurile de credit. Taxă de recreere în preț. • de contact obligatorie prin e-mail înainte de sosire pentru a aranja colectarea și apartamente cheie.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 2 km
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Farmacie: 90 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de autobuz: 500 m
  • Aeroport: 20 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Posibilitatea de transport la și de la aeroport Cilipi.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament M17
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Dubrovnik, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament M17, Iulie 2015
Vacanță în Dubrovnik

Vă recomandăm insistent acest apartament pentru toți cei care vin la Dubrovnik. Am petrecut cinci zile cu un prieten în el și am ambele au fost incantati. Am fost îndeplinite de apartament prietenos și proprietarii de zâmbitoare, curat și ordonat, exact la fel ca în imagini. Apartament satisface toate nevoile dvs., locația este ideală, la 5 minute de mers pe jos de la stația de autobuz de consum și mare, și stația de autobuz de oraș, care este chiar peste drum pentru cateva minute le va duce la Orașul Vechi. O bucătărie mică, care are totul, wifi, aer conditionat, facilitarea șederii în apartament. Ambele dau un A, pentru că a fost frumos

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
mulțumiri

Draga Zeljko, mulțumită ție pentru acest minunat comentarii și mă bucur că impresiile ai luat de la Dubrovnik pozitiv. Și ai fost oaspeții doresc pentru. Zeljka și prietenul ei sunt tineri, educați și de comunicare care cunosc regulile de reguli de călătorie și de casa. Apartamentele sunt lăsate curat și îngrijit, acum este rar. Eu le recomand ca oaspeți ideale pentru toate gazdele, manageri de proprietate. Voi fi foarte bucuros dacă am avut din nou posibilitatea de a vă găzdui în apartamentul lor. Bună ziua, Marijana

marijana despot Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bună, eu sunt Marianne, un profesor de limba și literatura croată, și eu vă urez bun venit la apartamentul meu Maya și Dubrovnik, una dintre cele mai frumoase orase din lume!

Apartament M17 listare a fost vizualizat de 2553 ori de la 27.06.2015.