Apartament Studio Suzys LodgingDubrovnik - Dubrovnik

preț de la LEI 1.831 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul nostru studio este situat într-o locație excepțional de liniștită, fără zgomotul mașinilor și agitația orașului. Separat, înconjurat de o grădină mare, cu fructe și legume locale. Al doilea rând de la mare, unde poți alege plaje liniștite și stâncoase, sau plajele a două hoteluri de 5 stele care se află la 5 minute de garsoniera noastră, Hotel Libertas Rixos și Hotel Bellevue. O terasă acoperită cu flori în jurul ei, cu vedere la mare și la insula Lokrum, este cu siguranță cea mai frumoasă parte care ți se poate întâmpla. Dacă vrei să „escape” de zgomot și aglomerație, studioul nostru este ideal pentru liniște, liniște și acele momente de singurătate pe care vrei să ți le permiți în vacanță. Parcarea este gratuită, nu există scări și este disponibilă și pentru persoanele în vârstă. Este la 20 de minute de mers pe jos de centrul orașului Stari Grad, un mic magazin este la 50 de metri, o brutărie, restaurante, fast-food sunt la 5 minute. Stația de autobuz este la 2 minute. Adunările și muzica tare nu sunt permise. Canapeaua este extensibilă, așa că garsoniera este ideală pentru un cuplu. Bine ati venit!!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Avansul este de 30%, restul la sosire Avansul este nerambursabil, cu exceptia situatiilor exceptionale (decesul persoanelor apropiate, accident, boala, cu documentatie anexata). Ora de sosire este după ora 14.00. Ora de plecare este ora 10.00. Sosirile după ora 8 seara se taxează cu 20 de euro.Nu sunt permise muzică tare și adunări de orice fel. Folositi aparatul de aer conditionat doar in timp ce va aflati in garsoniera la o temperatura cuprinsa intre 22 si 24 de grade. La ieșirea din garsonieră, opriți aparatul de aer condiționat și deschideți ferestrele. Nu împărțiți terasa cu nimeni. Gazda se ocupa de intretinerea curtii (udare, etc.), iar cu acordul dumneavoastra va aranja ora. Este important pentru noi să vă respectăm intimitatea și odihna.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Avansul se returneaza in situatii exceptionale (deces, accident, etc.) cu documentatia anexata.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 900 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 90 m
  • Doctor: 90 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 400 m
  • Staţie de autobuz: 1.3 km
  • Port: 13 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Casino: 100 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Sunt gazda ta, te voi aștepta, cu întâmpinarea lichiorului nostru de casă și a smochinelor din grădina noastră. Vă voi oferi toate informațiile necesare și vă voi fi alături. Sosire si plecare organizate de la aeroport, pretul este de 35 euro. Un sejur de o noapte este cu 20% mai scump.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Studio Suzys Lodging
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
ferrara, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2023
Gazda perfecta

Gazda este o femeie minunată, foarte utilă. Garsoniera este mică, dar suficientă pentru un sejur scurt în oraș, foarte curată și într-o poziție foarte bună. Parcarea a fost ușoară chiar și la mijlocul lunii august. Sejur foarte bun.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Suzy's Lodging
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Suzy, iubesc natura, animalele și bucuriile de zi cu zi care ne amintesc că viața este frumoasă și unică. Dragi oaspeți, voi face tot posibilul să vă ofer momente frumoase care să vă îmbunătățească șederea aici și să vă lase cu amintiri frumoase din vacanța dumneavoastră în Dubrovnik în garsoniera. Bine ai venit Suzy

Apartament Studio Suzys Lodging listare a fost vizualizat de 4083 ori de la 18.04.2023.