Apartamente KrešimirDuće - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa de familie in Duce, situata pe primul rand la mare, la 2 km de centrul orasului Omis si la 25 km de centrul orasului Split ofera urmatoarele unitati de cazare: doua apartamente recent renovate la primul etaj cu terase orientate spre mare: Lavanda (2 + 1) și Olive (3+ 1), două garsoniere Capuccino (2 + 1) la primul etaj cu balcon cu vedere la grădină și Lila (2 + 1) la parter cu o terasă cu vedere la mare. Va oferim si garsoniera More pentru 4 persoane la primul etaj cu terasa cu vedere la gradina. La parter se afla un apartament de familie care este ideal pentru 4 + 1 persoane. Apartamentele sunt situate ideal chiar lângă o plajă cu nisip potrivită pentru copiii mici. Au propriul loc de parcare și wifi gratuit. În apropiere se află un magazin, o stație de autobuz, mai multe restaurante și pizzerii.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Aeroport: 40 km
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Krešimir
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Stara Kamienica, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Krešimir, Iulie 2021
Apartamente Kresimir

Mergem în acest loc de 9 ani și suntem întotdeauna foarte mulțumiți. Locație excelentă, gazde prietenoase și plăcute. Camere curate, bine întreținute și o bucătărie bine echipată. Este un loc unde vrei să te întorci.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multe multumiri!

Dragă Liliana, mulțumesc pentru cuvintele amabile! Sunteți dragii noștri oaspeți pe care nu le putem dori decât! Esti intotdeauna binevenit!

Kärnten , Austria
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, Iulie 2021
Foarte satisfacut !

Foarte prietenoase gazde! Apartamentul este la 20m de plajă într-o zonă liniștită. Apartamentul este bine întreținut pentru că sunt disponibile ajutoare pentru bucătărie! Aș lua din nou o cameră aici. Mulțumiri

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc!

Dragă Martina! Suntem foarte încântați că v-ați simțit ca acasă cu noi! Ați fost oaspeți foarte drăguți și sunteți întotdeauna bineveniți!

Lukov, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2020
Apartament Lila - vacanță excelentă

Am ales apartamentul Lila pentru cazare, care este mobilat nou și frumos, perfect echipat de la bucătărie până la baie, nu a mai fost nevoie de nimic în plus. Gazda foarte drăguță, utilă, am aranjat cazarea promptă într-o dimineață, precum și a fost mereu disponibilă direct la locul de cazare. Apartamentul este separat de plajă doar pe drum, într-o locație excelentă, unde există restaurante, magazine și tot ce ai nevoie, înghețată, baruri, mâncare - chiar pe plajă. Aproape de centrul orașului Omis, aproximativ 2 km, și de centrul Splitului cu mașina aproximativ 30 de minute. Chiar și așa, apartamentul nu a fost deranjat de traficul exterior, în interior era liniște completă, copilul dormea frumos. Indiferent dacă căutați viață de noapte în apropiere sau un loc mai liniștit, pentru noi Duće a îndeplinit totul. Plaja este nisipoasă, am găsit întotdeauna un loc unde să ne culcăm, nu erau mulți oameni în apă. Există mai multe plaje în apropiere, deci nu multe persoane sunt într-un singur loc. Marea este uimitoare, caldă, cu o intrare lungă în apă, ideală pentru copii. Recomandăm cu mare încredere cazarea cu copiii, ne vom întoarce cu plăcere data viitoare. Vă mulțumesc foarte mult pentru o vacanță frumoasă!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
MULȚUMESC!

Ați fost dragi oaspeți și așteptăm cu nerăbdare să vă vedem din nou! Maria noastră îl salută mult pe Janos! :)

Afișați toate recenziile
Marija Vojnović Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Stimati vizitatori, așteptăm cu nerăbdare să vă văd și vă dorim o ședere plăcută în casa noastră! Gazdele dvs., Marija și Ante Vojnovic

Apartamente Krešimir listare a fost vizualizat de 47941 ori de la 21.05.2017.