Apartamente MouseDuće - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.357 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Mouse-ul de apartamente sunt situate în Duce. REduceți este situat în Dalmația centrală de-a lungul autostrăzii Adriatice, la aproximativ 20 km de Split, pe drumul spre Omis si Makarska. Cele mai frumoase plaje de nisip fac parte acestea din Riviera Adriatica unic și incomparabil locația ideală pentru o vacanță de familie. În fața întregii plaja este de lățime mică adâncime de 300-500 m, care este de la plajă până la o adâncime de 2-3m, obiectul este situat la 20 de metri de plajă. Râului Cetina este zona îmbogățită cu un canion magnific în etape, unde vă puteți bucura de o varietate de activități dinamice și excursii, instalația este situată 1500m de râul Cetina canion. vă oferă posibilitatea de a vizita vechiul 1700 ani orașul vechi Split, distanta de la statia de autobuz este 30m și orarul autobuzelor publice în fiecare 20min, precum și excursii la frumoasele insule din Marea Adriatică centrale și munții Mosor și de munte. În apropierea imobilului se afla restaurante, baruri, magazine în ... Toate apartamentele au bucătărie complet echipate, aer condiționat, balcon, utilizarea de internet WiFi. . La dispoziția dumneavoastră este un sistem complet decorat 6 apatmana aproape de plaja de nisip.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosire la ora 14:00 Check out 10:00 Avans de 30%
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 900 m
  • Alimentara: 80 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de gaz: 700 m
  • Staţie de autobuz: 25 km
  • Gară: 25 km
  • Aeroport: 35 km
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 10 km
  • Casino: 10 km
  • Parcul Național: 95 km
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
Excursii la insulele Brac, Hvar, Vis. , Picnic de pește, scufundări într-o mare Adriatică spumant, rafting, CANYONIG, alpinism, caiac, drumeții pe râul Cetina, drumeții pe celebrele trasee montane din munte Mosor și de munte, de conducere podmrnicom semi, sporturi acvatice (încă-schi, paraseling, banana, tuburi. .), obiectiv turistic de atracții istorice și culturale ale patriei dalmată
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mouse
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Banja Luka, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Septembrie 2021
Grozav!

Am fost in septembrie 2021. Cazarea este excelenta, proprietarul a fost serviabil si placut, plaja este chiar peste drum, magazinele sunt aproape, puteti ajunge la Omis intr-o ora, asa ca ne-am plimbat in fiecare seara. Plaja este nisipoasă, iar peste casă există o trecere de pietoni, așa că este grozavă pentru cuplurile cu copii. Traficul nu se aude in camera asa ca am dormit bine. Ne-a plăcut foarte mult că bucătăria era pe balcon, ne-a fost practică și ne-am bucurat de vedere la mare la fiecare masă sau cafea. A fost foarte frumos pentru noi.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Samobor, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2020
Sărbători 2020

Mergem acasă mulțumiți și odihniți. Apartament curat, îngrijit, spațios, baie nouă ... terasă frumoasă cu vedere la mare ideală pentru copii mici. Gazdele sunt amabile și primitoare. Plaja chiar sub apartament la 1 minut de mers pe jos, umbră naturală, marea limpede .. Iată complimentele ... pentru fiecare recomandare.

Recomandat pentru : Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Srebrenik, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Decembrie 2019
excelent

Apartament extraordinar pentru familie, recomandare caldă tuturor

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ivan Vojnović Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Cehă, Slovaca, Slovenă, Poloneză,
Apartamente Mouse listare a fost vizualizat de 69401 ori de la 12.10.2016.