Apartament Stipčić Mrežnički BrigDuga Resa - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentul este situat intr-o casa familiala, la parter cu intrare separata. Este înconjurat de verdeață și la aproximativ 100 de metri de râul Mrežnica. Dacă veniți cu mașina, este prevăzut un loc de parcare în curte. Spatiul interior este de 35 m2, iar terasa exterioara este de 15 m2. Ideal pentru cupluri si familii mici (maxim 3 persoane). De asemenea, puteți aduce un animal de companie cu un cost suplimentar de 10 EUR. Apartamentul este complet mobilat, renovat (2023) si dotat cu aer conditionat (racire/incalzire). Datorita pozitionarii sale la parter si pe latura de nord, vara este placut proaspat atat ziua cat si noaptea. Fumatul este permis numai în zona exterioară. Nu este permisă organizarea de petreceri etc. Prețul pentru o noapte se percepe cu 10 EUR mai mult decât prețurile afișate în lista de prețuri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Este posibilă efectuarea unei rezervări achitând un avans de 30% din suma totală. Restul se percepe la sosire. Check-in: de la 14:00 Check-out: până la 11:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Dacă rezervarea este anulată cu până la 30 de zile înainte de sosire, se va returna suma totală a avansului minus comisionul de tranzacție. Dacă rezervarea este anulată cu 30 de zile înainte de sosire, avansul nu va fi rambursat.
Distante
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 4 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 4 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Gară: 800 m
  • Aeroport: 60 km
  • Parcul Național: 80 km
Extra oferta
Oaspeții aleg cel mai adesea această locație pentru liniște, somn bun și odihnă în adevăratul sens al cuvântului. Aici găsesc colțuri lângă râu pentru meditație, citit, scris, plimbări lungi. Mulți încep ziua cu alergare și exerciții fizice, continuă cu activități pe râu (înot, scufundări, pescuit, rafting), ciclism sau drumeții. În cadrul ofertei noastre, este posibil să: - închiriați biciclete (e-biciclete, biciclete de munte), - închiriați un caiac/canoe, - organizați un tur turistic al destinațiilor din apropiere cu un ghid turistic autorizat (Duga Resa, Karlovac, NP). Plitvička jezera, Ozalj, Ogulin și altele prin acord) - amenajarea traseelor de drumeții (Vinica, Martinščak, Klek) Având în vedere locația unității de cazare, este potrivit să se facă excursii în direcția Gorski Kotar, Marea Adriatică, parcurile naționale, capitala Zagreb, Slovenia, Bosnia și Herțegovina.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Stipčić Mrežnički Brig
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ksenija Stipčić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Stipčić Mrežnički Brig listare a fost vizualizat de 2100 ori de la 20.07.2023.