Apartament SuzyFažana - Istria

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 11 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament pentru 2-4 persoane, parter înalt, Fažana, Valbandon, într-un cartier liniștit de case familiale vizavi de Insulele Brijuni (1,6 km de Fažana și 5 km de Pula), 51 m2, living (canapea extensibilă pentru 2 persoane) cu bucatarie (o camera), dormitor (pat matrimonial), baie, balcon 9m2, gratar. Marea la 400 m de casă, plajă frumoasă ideală pentru copii și o promenadă de la Valbandon la Fažana.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pretul INCLUDE - apa, curent, gaz, internet wireless, lenjerie de pat, prosoape, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, SAT, aer conditionat, curatenie finala, loc de parcare, gratar. NU PERCOAZĂM taxa de ședere și înregistrare. Un avans de 30% din prețul total se plătește la rezervare, restul în ziua sosirii. Check-in după ora 14:00, check-out până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 600 m
  • Centru: 1.6 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1.6 km
  • Farmacie: 1.6 km
  • Banca: 1.6 km
  • Oficiu poştal: 1.6 km
  • Staţie de gaz: 1.6 km
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Gară: 5 km
  • Aeroport: 20 km
  • Activităţi sportive: 600 m
  • Casino: 5 km
  • Parcul Național: 1.6 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Suzy
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 11 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Wilkowice, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2023
Apartament foarte confortabil, bine echipat, mare

Eram doi, dar apartamentul este atât de mare încât patru persoane vor avea loc destul. Practic un apartament normal, confortabil. Două camere cu o baie mare. Dotat cu tot ce ai nevoie (aer condiționat, televizor, frigider, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, mașină de spălat, fier de călcat, masă de călcat, uscător, agrafe, Wi-Fi eficient, chiar și ațe și ace). Există suficient spațiu în dulapuri. De asemenea, numărul de umerase. Există un loc de parcare desemnat pe proprietate, care poate găzdui chiar și o mașină mare. Există, de asemenea, o poartă care se încuie pentru a preveni căderea copiilor pe scări. O plimbare lentă de 15 minute până la frumoasa plajă. 80% din drumul până la plajă se desfășoară într-o zonă foarte pitorească. Oricine dorește poate conduce la plajă. Există parcare gratuită. Poți să-ți lași mașina, să traversezi podul pietonal și ești deja pe plajă. Există o pistă de mers pe jos și de ciclism de-a lungul plajei. Puteți merge la o plimbare pe malul mării cu un cărucior. Puțin mai departe există o plajă desemnată pentru câini, dotată cu un duș special pentru aceștia. Zona este linistita. Cel mai apropiat magazin este la aproximativ 5 minute, cel mai apropiat bar la fel. Există o mulțime de baruri pe plajă de-a lungul plajei. Informații pentru persoanele interesate de vizitarea obiectivelor turistice: locul este o bază excelentă. Am vizitat o mare parte a Istriei. Proprietarul și familia ei locuiesc pe proprietate. Sunt oameni foarte drăguți. Per total: am avut o vacanta grozava, intr-un apartament foarte confortabil, in compania unor gazde foarte dragute.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc pentru comentariul frumos!

Draga Danuta, a fost o placere sa va cunosc pe dumneavoastra si sotul dumneavoastra, ati fost niste oaspeti minunati. Știu că ai vizitat o mare parte a Istriei, dar poate vrei să mai vii cândva. Esti intotdeauna binevenit! Salutări, Suzana@family :)

Beograd, Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Apartament recomandat

Am stat în iulie 2022 și plec din nou în câteva zile. Minunata Suzana, apartamentul este frumos si amenajat cu gust, are tot ce iti trebuie, plaja este minunata, multa umbra. Pentru recomandare.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Esti intotdeauna binevenit!

Dragă Nataša, cea mai mare recompensă pentru un proprietar este un oaspete mulțumit care se întoarce pentru că a recunoscut efortul depus. Vă mulțumim că sunteți din nou oaspeții noștri și o primire călduroasă! Pana data viitoare :) :)

Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2023
Laudă

Apartamentul se afla intr-o zona linistita, inconjurata de verdeata, totul este extrem de curat si spatios, iar gazda este foarte de ajutor si prietenoasa! Vă recomand!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
O primire călduroasă!

Multumesc Maria! Dacă călătoria ta te duce din nou în Istria, sper să te revăd! :)

Afișați toate recenziile
Suzana Delić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Slovenă,
Apartament Suzy listare a fost vizualizat de 46115 ori de la 22.11.2016.