Apartament Zelena Oaza IIGeneralski stol - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Descriere detaliata

O casă mică care va satisface pe deplin chiar și pe cei mai pretențioși vizitatori. In casa vei gasi tot ce ai nevoie pentru un sejur fara griji, si te poti plimba pana la rau si frumoasa cascada in cateva minute (300m). Casa este situata intr-un loc foarte linistit. Există 2 magazine, un oficiu poștal și o cafenea în centrul orașului. Casa are vedere la râu și la cascadă. Având în vedere că este o clădire cu două etaje, se poate închiria un apartament alăturat (5 persoane). Apartamentul de la parter este compus dintr-o bucatarie (frigider cu congelator, cuptor si 4 plite electrice, toate vasele si ustensilele de bucatarie necesare), living (canapea extensibila, televizor, linie muzicala, jocuri de societate, carti) si baie (toaleta, bideu), duș și chiuvetă). La etaj, la mansarda, se afla un pat dublu (160x200) si doua paturi de o persoana (90x200) si o mica terasa cu vedere la cascada. Există un grătar în curtea din spate. Apartamentul este pentru maxim 5 persoane + patut, iar sejurul minim este de doua nopti. Casa este situata intr-un loc foarte linistit. Există două magazine, un oficiu poștal și o cafenea în centrul orașului.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in-ul se face după ora 16:00. Check-out-ul este până la ora 10:00. Animalele de companie sunt permise acasă fără costuri suplimentare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anulare gratuită cu o lună înainte de sosirea programată. Anulare cu 15 zile înainte de sosirea programată se percepe 50% din sumă, iar după aceea se percepe întreaga sumă.
Distante
  • Plajă: 400 m
  • Alimentara: 3 km
  • Doctor: 3 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Gară: 3 km
Extra oferta
Apartamentul dispune de aer conditionat si wifi. Poziția casei este ideală pentru excursii în împrejurimi. Cel mai apropiat centru spa este la numai 7 km. Izvor Tounjčica este la numai 15 km. În apropiere (30 km) este Ogulin, locul de naștere al Ivanei Brlić Mažuranić. Lacul Sabljaci este la mai puțin de 30 km. ) Se află la 29 km până la Karlovac, 20 km. km până la Duga Resa, în intervalul de 50 și mai mult, există mai multe zone mai mici de săniuș și schi.Se află la 91 km până la mare, Senja, la 93 km până la Zagreb, lacurile Plitvice la 78 km.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Zelena Oaza II
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ivana Đurek
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Zelena Oaza II listare a fost vizualizat de 2198 ori de la 18.07.2023.