Apartamente Goge Gradac - Regiunea de Split

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Unitatea este situată într-o zonă liniștită din Gradac; se afla la aproximativ 100 m de plaja, si la aproximativ 400 m de centrul orasului.Una dintre facilitati este ca langa casa se afla un magazin si o brutarie, si o serie intreaga de restaurante si cafenele de-a lungul plajei. Frumoasa plajă, lungă de aproximativ 3 km, oferă diverse facilități de recreere, sport și divertisment și locuri de joacă pentru copii (parc acvatic, minigolf, teren de tenis, închiriere de hidrobiciclete, scutere de apă și biciclete). Facilitatea contine un apartament pentru 4 persoane si o garsoniera mai mica pentru 2 persoane, precum si parcare gratuita pentru oaspeti. Unitățile de cazare sunt complet echipate cu toate dotările necesare, inclusiv TV, internet Wi-Fi și aer condiționat, care sunt incluse în prețul cazării.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru confirmarea rezervarii este necesara plata unui avans de 20% din suma totala in contul bancar al proprietarului sau prin serviciile PostCash sau Western Union. Sosire 14:00 Plecare 10:00 Taxa de turism, parcare și toate facilitățile enumerate sunt incluse în preț.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 30 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 15 km
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 800 m
  • Staţie de autobuz: 800 m
  • Gară: 15 km
  • Aeroport: 125 km
  • Parcul Național: 80 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Gazda întâmpină oaspeții cu o băutură de bun venit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Goge
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Kakanj, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, Septembrie 2023
Recomandare

Apartamentul este aproape de plaja. Intr-un loc linistit, ideal pentru vacanta. Curat și ordonat. Proprietarul este mereu disponibil și are toate recomandările pentru acest apartament.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Raspunde

Dragi oaspeți, vă mulțumim pentru comentariile și recomandările frumoase. Ne bucurăm că ați fost mulțumit și că v-ați anunțat întoarcerea când ne-ați salutat. Vom fi foarte bucuroși să vă găzduim din nou. 😊 Salutări!

Krotoszyn, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2023
ITI RECOMANDAM

Recomand . Ne-am cazat în apartamentul A4, care este complet echipat cu tot ce are nevoie o persoană pentru a fi fericită în vacanță. În plus, gazda este drăguță și mereu gata să ajute, un mare avantaj este parcarea chiar lângă apartament, și mai presus de toate priveliștea spre mare și proximitatea acesteia. Anna, Piotr, Julia, Iga

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Răspunde la comentariu

Dragă familie Pawlicki, suntem foarte bucuroși că ați fost mulțumiți de șederea dumneavoastră în casa noastră și că ați avut o vacanță plăcută. Vă mulțumim pentru evaluările și comentariile dumneavoastră frumoase și ne vom bucura dacă veți veni din nou la noi. Salutări! 😊

Beograd-Novi Beograd, Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2023
Recomandare din suflet!

Apartamentul este perfect! Are tot ce are nevoie o familie, la fel ca acasă. Extrem de curat. Paturile sunt foarte confortabile. Pașnic și liniștit. Poziția este excelentă, plaja este la câțiva pași. Proprietarul este amabil, foarte amabil si disponibil pentru orice intrebare.Parcare asigurata.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Recunoaștere

Dragă Marija, ne bucurăm pentru comentariile și recomandările tale pozitive, dar propoziția pe care ai tot repetat-o în timpul șederii la noi ne-a încântat cel mai mult, „Dormim ca niște bebeluși și ne bucurăm de vacanță într-un mod relaxat”. Scopul nostru principal este ca oaspeții noștri să petreacă o vacanță plăcută și netulburată și facem întotdeauna tot posibilul pentru a le face posibil. Vă mulțumim și vizitați-ne din nou! ❤

Afișați toate recenziile
Gordana Nikolić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Cehă,
Mai multe despre proprietar

Gazda sociabilă, prietenoasă și ospitalieră, mereu disponibilă oaspeților săi, care face tot ce este necesar pentru ca oaspeții săi să se simtă confortabil.

Apartamente Goge listare a fost vizualizat de 12338 ori de la 08.01.2023.