Apartamente Olive Grebaštica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Grebaštica și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Apartamentele sunt situate într-un loc mic, liniștit, pe coasta Adriaticii. Plaja este situata la o distanta de 100 m. Zona este bine luminata si aerisit. La dispoziția dumneavoastră sunt un șemineu, duș în aer liber, parcare, spațiu exterior pentru prânz și socializare, balcon, aer condiționat... În apropierea locului aveți orașul Sibenik cu o ofertă excelentă de cultură și viață de noapte. Există mai multe parcuri naționale în apropiere, iar la 70 km de loc se află orașe mai mari precum Split și Zadar. Apartamentele sunt situate la primul etaj al casei, iar la parter locuiesc gazdele care iti stau mereu la dispozitie.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora ideală de sosire a oaspeților este între orele 14:00 și 22:00, iar plecarea până la ora 10:00. Desigur, dacă oaspeții depind de transportul organizat, întotdeauna va exista o soluție. Plata se face in contul bancar al proprietarului, la rezervare este necesara achitarea unui avans de 30% din valoarea totala a chiriei iar restul se achita proprietarului la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Oaspeți respectați! Rezervarea se confirma prin plata unui avans de 30% din suma totala a facturii, care nu se restituie oaspetelui la anularea rezervarii.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 10 km
  • Banca: 10 km
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Staţie de autobuz: 15 km
  • Aeroport: 500 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Oaspeții beneficiază de parcare gratuită și acces gratuit la internet. La parter se afla un gratar si o terasa pentru socializare. Toate apartamentele sunt dotate cu aer condiționat.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Olive
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Bremerhaven, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Mai 2022
Vacanță plăcută!

Apartament foarte frumos mobilat, curat si ordonat. Locație liniștită, foarte frumoasă. gazde, oameni drăguți.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Kalisz, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Mai 2022
Apartament grozav lângă plajă!

Gazde foarte grozave, foarte calde și de ajutor, veți fi bucuroși să vă aflați în apartamentele lor. Plaja este la 1 minut de mers pe jos și este curată, potrivită pentru familii. Magazinul este si el in apropiere, la 5 minute de mers pe jos, restaurante si loc de joaca pentru copii. Locație cu adevărat bună! Apartamentul este foarte curat și frumos, are tot ce aveți nevoie și poze foarte asemănătoare. Una peste alta, suntem foarte multumiti de ei, recomand tuturor.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Ivan Svirčić Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Olive listare a fost vizualizat de 5469 ori de la 23.05.2022.