Apartamente SunceHvar - Insule croate

preț de la LEI 567 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Suntem situați pe insula Hvar, în partea liniștită a orașului Hvar, la numai 10-15 minute de mers pe jos de centrul orașului sau la 5 minute cu mașina. Suntem la câteva minute de mers pe jos de magazinul mic unde puteți cumpăra tot ce aveți nevoie și de la cele mai frumoase plaje din oraș. Plaja are două restaurante, cu posibilitatea de a închiria șezlonguri, umbrele, bărci, bărci cu pedale și altele asemenea. Casa noastră de familie are o terasă mare cu grădină și un șemineu pe care îl puteți folosi. De asemenea, avem parcare privată. Aproape toate apartamentele / camerele noastre au vedere la mare, insulele Vis și Korcula și insulele Pakleni. Lenjeria de pat, prosoapele (mari și mici), taxa de ședere, locurile de parcare, instalațiile sanitare, curățenia finală, permisul de casă și internetul. În cazul în care alegeți să fiți oaspeții noștri, vă putem întâmpina la autobuzul de pe malul mării sau catamaran, în funcție de ora sosirii. Pentru mai multe informații, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! Multumesc si bun venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Preturile sunt informative si la fel se determina la cererea clientilor! Prețurile maxime nu sunt incluse! Rezervarea cazării se face prin plata în avans. La sosire vă putem întâlni la autobuzul de pe malul mării sau catamaran, în funcție de ora sosirii. Check-in se face după ora 14:00 Check-out: până la ora 10:00 Timpul de sosire poate fi, de asemenea, convenit! Dacă ajungeți înainte de ora de check-in sau transportul pe insulă în după-amiaza, nu există nici o problemă, vă putem permite să vă bagajezi în timp ce așteptați.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 600 m
  • Plajă: 600 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 800 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 600 m
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Aeroport: 15 km
  • Port: 2 km
  • Activităţi sportive: 600 m
  • Disco club: 800 m
  • Casino: 800 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În preț sunt incluse: lenjerie de pat, prosoape (mari și mici), taxă de ședere, consum de energie electrică și apă, loc de parcare, instalații sanitare, curățenie finală, animale de companie și acces la internet. Dacă ajungeți înainte de ora de check-in sau transportul pe insulă în după-amiaza, nu există nici o problemă, vă putem permite să vă bagajezi în timp ce așteptați. Este foarte important pentru noi, ca oaspeți, să ne simțim bine, să vă facem cât mai plăcut șederea și să ne simțim acasă - dar avem nevoie de ajutorul tău mic! :) Doar prin cooperare reciprocă putem realiza a ta și fericirea noastră!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Sunce
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Valpovo , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, Iulie 2022
O vacanta perfecta

Din moment ce am rezervat cazarea in ultimul moment, nu aveam asteptari mari, insa aceasta cazare ne-a surprins placut. Casa este intr-o locatie ideala. Mai multe plaje sunt la câteva minute de mers pe jos. Centrul strict al orașului Hvar este la 5 minute de mers pe jos. In imediata apropiere a unitatii de cazare se afla un numar mare de fast-food si restaurante „normale”. Există și câteva magazine de unde puteți cumpăra toate alimentele necesare. Contrar așteptărilor, prețurile în toate sunt obișnuite pentru litoral. În afară de asta, aproape că nu e deloc zgomot, deși eram în vârful sezonului. În orice caz, nu aveți nevoie deloc de o mașină, decât dacă doriți să vizitați părți mai îndepărtate ale insulei. Prețul de cazare: primești mult mai mult decât ai plătit. Camerele sunt curate și ordonate și aveți tot ce aveți nevoie la dispoziție. Dacă îți lipsește ceva, menajerele vor fi mai mult decât bucuroși să te ajute. Gazdele sunt extrem de plăcute și primitoare. Ei vor recomanda toate locurile care merită vizitate. Vă vor ghida către secretele orașului și insulei și vă vor dezvălui cele mai bune locuri pentru a mânca, a face cumpărături și a înota. În cele din urmă, ceea ce au subliniat în mod repetat: „simți-te ca acasă”, au livrat. Ne-am simțit acasă aici, în vacanță, și asta nu are preț.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc mult!😊

Mulțumesc pentru comentariul tău frumos! Desigur, satisfacția reciprocă necesită întotdeauna o comunicare reciprocă!😊 Salutări din Hvar!

Brus, Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, Iunie 2022
Iti recomandam!

Gazde foarte primitoare și amabile. Maja și mama ei sunt mereu acolo pentru orice aveți nevoie. Cazarea este curată, plăcută și într-o locație excelentă. Toate recomandările pentru cazarea în aceste apartamente.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc

Mulțumesc pentru comentariul frumos!😊 Salutări din Hvar! Maya

Füssen, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, August 2021
Grozav!

Luna octombrie și încă ne gândim la Maya și la mama ei. Pe lângă frumoasa ambianță naturală pe care Hvar o oferă din abundență, Maja și mama vor aprofunda acel sentiment cu căldura, prietenia și discreția. Simți că i-ai cunoscut pentru totdeauna. Cazarea a fost exact așa cum a fost descris. Mare recomandare!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Maja Kalinić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Buna tuturor, ma numesc Maya si iti voi fi gazda daca decizi sa vii! Familia mea lucrează în industria turismului de peste 40 de ani, așa că am crescut cu această afacere. Îmi permite să cunosc oameni noi și culturile lor, precum și să îmi fac prieteni noi. Îmi place meseria asta! :) Îmi place de asemenea să fac voluntariat, să gătesc, să citesc o carte și să explorez insula.

Apartamente Sunce listare a fost vizualizat de 65206 ori de la 12.05.2015.