Apartament IvankaIst - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Descriere detaliata

Instalația este situată în golful Kosirača pe insula același lucru. Insula ist un loc ideal pentru o vacanță calm și relaxat, insula are nici un trafic auto, dar se poate ajunge cu mașina pe insulă și parc-l acolo. Apartamentul se afla la parterul casei. Se compune din doua dormitoare cu un pat dublu și o parte din camera de zi, în cazul în care există o bucătărie, sufragerie și o zonă de relaxare și se uită la TV. Canapeaua din camera de zi se extinde și există posibilitatea de a dormi doi copii sau un adult.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În momentul rezervării o programare este obligat să plătească un avans de 30%, iar restul în întregime cu cel puțin patru săptămâni înainte de sosire. Ora de sosire va fi aliniată cu metoda de a ajunge la feribot insulă și calendarul sau catamaran și încercăm să le permită invitaților ca timpul de așteptare mai scurt, în funcție de data sosirii sau a întârzia nava
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Port: 500 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Noi oferim o băutură de bun venit pentru fiecare oaspete și este inclus în preț. Avem o barcă, care pot fi închiriate cu sau fără un căpitan. Posibila vânzare a peștelui proaspăt prins, în funcție de captură. Noi percepe un serviciu suplimentar de curățenie 25 de euro.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Ivanka
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Darija Krajinović - Matas Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Am decis casa noastră de vacanță puțin în apropierea coastei și oferă alții să se bucure de o vacanță minunată ce ne-am petrecut cu copii de ani de zile. Așteptăm cu nerăbdare să noi cunoștințe, experiențe și oportunități pe care oaspeții au o vacanță de neuitat.

Apartament Ivanka listare a fost vizualizat de 30961 ori de la 05.02.2017.