Apartament MarijanaIst - Insule croate

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul este complet echipat. Este de 50 m de mare și principala plajă de nisip 300 m. Apartamentul este pentru 4 persoane, 55 m2, terasa 10 m2 cu vedere laterală la mare. Apartamentul are un dormitor dublu, bucatarie, living cu doua paturi, baie, terasa.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de ședere este inclusă în preț. Plata în avans este obligatorie. Timpul de sosire și plecare depinde de liniile de transport și feribot (Jadrolinija - orar, Zadar - Ist, Mali Lošinj - Ist)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 300 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Port: 100 m
  • Activităţi sportive: 200 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton,
Extra oferta
Insula este rapid accesibilă cu barca - catamaran sau feribot care se deplasează o dată pe zi de la Zadar. De asemenea, este posibil să ajungeți la Otok cu feribotul din Lošinj. Gazda vă va întâmpina pe insulă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Marijana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2016
Raiul pe pământ este numit Est

Apartamentul este curat și ordonat, bine aranjate, mobilierul este modern și funcțional. Terasa unde am mancat aproape fiecare masa a fost fantastic - spațioasă, dar bine protejate de soare și de vânt. Mai mult este literalmente 20 de pași (am măsurat !!). Plaja asfaltata, nu profund, dar este ideal pentru înot. Ei bine, nu există nici o umbră, dar ce vei face atunci când umbra timp de 57 de secunde la domiciliu?!? Vedere de bărci cu vele și iahturi ancorate în golful este calmant. Locul este frumos, deși mici, nu este un sat, este un oraș mic. Magazinele sunt bine aprovizionat, restaurante și cafenele au o varietate pentru toate gusturile ... Aceste două zile, când a aruncat în aer vânturile împins și nu a existat nici o baie de Naseto inima ta - primul pe un deal, cu o vedere frumoasă, iar apoi în gardă, pentru a Sfintei Fecioare Sănătății, iar vederea de acolo este si mai mare. Oricum, care îi place o vacanță liniștită, fără mulțimile, zgomot, el nu are nevoie de cluburi si viata de noapte, același lucru se va găsi! Și, dacă te simți ca și cultura, The Olibu vecine au un festival de teatru și muzică ...

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Jadranka Ivin Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Marijana listare a fost vizualizat de 39026 ori de la 02.01.2014.