Apartamente GenariIst - Insule croate

preț de la LEI 1.607 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele Genari sunt situate în Kosirača, un golf liniștit de pe insula Ista, într-o casă înconjurată de verdeață. În fiecare apartament este posibilă utilizarea gratuită a unei mașini de spălat, grătar în aer liber și internet. Pentru oaspeții care sosesc cu mașina, parcare gratuită este disponibilă la doar 50 m de apartament. Apartamentele sunt toate dotate cu aer condiționat și complet echipate și, în funcție de dimensiune, sunt potrivite pentru un sejur fără griji pentru familiile cu copii, precum și pentru o vacanță liniștită în doi. APARTAMENTUL 1 - ID 53591 este un apartament familial, situat la parterul casei, motiv pentru care este extrem de potrivit pentru familiile cu copii. De pe terasa spațioasă acoperită se vede o vedere la vârful Straž, unde se află o bisericuță cu un punct de belvedere. APARTAMENTUL 2 - ID 53592 este situat la etajul 1, iar loggia cu vedere frumoasa la mare ofera posibilitatea de a sta pe tot parcursul zilei. APARTAMENTUL 3 - ID 53593 este situat la etajul 2, iar balconul acoperit oferă o vedere unică asupra mării și a insulelor din jur.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru informații despre disponibilitatea apartamentului, vă rugăm să completați formularul de contact. Check-in: dupa ora 15; Check-out: până la ora 10; Pretul include: curatenie finala, utilizarea aerului conditionat, acces nelimitat la internet, prosoape si lenjerie de pat.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
La efectuarea unei rezervari este necesara plata unui avans in valoare de 30% din pretul cazarii.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Port: 500 m
  • Activităţi sportive: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
La sosirea pe insula Ist, vom fi bucuroși să vă urăm bun venit și să vă însoțim la apartamentul dumneavoastră. Este posibil să ajungeți în Ist din Zadar cu catamaranul (cu plecare din portul orașului din Peninsulă), precum și cu feribotul (cu plecarea din portul Gaženica) dar și cu feribotul care pleacă din Mali Lošinj. Parcarea este gratuită, în golful Kosirača, nu departe de apartament.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Genari
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sniježana Genari Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Dragi vizitatori, fericit să vă urez bun venit și vă dorim o ședere plăcută în apartamentul nostru. Ne vedem in Ist!

Apartamente Genari listare a fost vizualizat de 34354 ori de la 06.05.2017.