Apartamente Villa MeliaHvar Ivan Dolac - Insule croate

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Hvar Ivan Dolac și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamente Villa Melia, destinate pentru vacanță de familie liniștită, situată în Ivan Dolac pe partea de sud a însorită insulă croată - Hvar. Vila a fost construită în 2006th an, și este situat la 130 m de plaja. Apartamentele sunt complet echipate, iar ferestrele au plasa de tantari. Apartament A3 și A4 pot fi partajate terasă mare conectat la un apartament și sunt potrivite pentru familii mai mari. Bucătăriile sunt complet echipate: mașină de spălat vase, oaven și gaz aragaz, cuptor cu microunde, frigider congelator, hota, masina de ceainic / cafea, aparate mici (blender, solzi, prajitor de paine), ustensile de bucătărie și un set de feluri de mâncare. Apartamentele sunt dotate cu o cantitate suficientă de saci de gunoi, detergent de vase, masina de spalat vase tablete, prosoape de bucatarie, săpun lichid și hârtie igienică. Fiecare apartament are un fier de calcat, uscator de par si aspirator. Utilizarea mașinii de spălat și acostare o barcă este disponibil la cerere.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma reședință de rezervare este obligat să plătească un depozit nerambursabil de 30% din costul total, în detrimentul gazda care va fi livrat la client prin e-mail. Soldul este plătit în numerar imediat după sosire. Cameră contra cost, la sosire este necesar clienților pentru a posta cauțiune în cazul daunelor în valoare de € 150. Sosirea de oaspeți sunt așteptați între 14:19 pm și plecare și tasta Enter cel puțin 10 ore pe zi de plecare. O oră înainte de plecare, oaspeții trebuie să sune la gazdă de a verifica apartament și în cazul în care nimic nu lipsește și nu este susținută de nici un prejudiciu, și dacă nu o curățare suplimentară, de securitate vor fi returnate clientului în întregime.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 80 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 9 km
  • Farmacie: 9 km
  • Banca: 9 km
  • Oficiu poştal: 9 km
  • Staţie de gaz: 9 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Melia
Ljiljana Peršun Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Villa Melia listare a fost vizualizat de 2717 ori de la 03.02.2014.