Apartamente RokoIž - Insule croate

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele noastre sunt situate în Mali Iz pe insula Iž. Un mic loc este liniștit și liniștit, doar pentru iubitorii de peisaje și mirosuri frumoase. În casă există patru apartamente, două la parter și două pe podea, oferind o frumoasă priveliște a mării și a zonei înconjurătoare. Apartamentele sunt complet echipate, frumos și modern decorate. Acestea au TV, DVD, aer condiționat, iar în curtea casei există un grătar. În fața casei există o parcare privată, precum și o plajă potrivită pentru copii. La numai 3 minute de mers pe jos se află un magazin, o cafenea, un restaurant și o ambulanță. În satul Veli Iž, la numai 5 minute de mers cu mașina, există diverse restaurante, porturi de agrement, oficii poștale și porturi de agrement.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Insula este atinsă cu o oră cu mașina de feribot și pleacă din noul port din Gaženica (Zadar). Puteți intra în apartament cât mai curând sosiți și dacă nu sunteți siguri că ați găsit o casă, vă putem întâlni pe feribot. Termenul este rezervat prin plata depozitului de 10%, după confirmarea disponibilității.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 100 m
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Port: 5 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Există posibilitatea de a face excursii la insulele Kornati sau în împrejurimi, închirierea de bărci sau barci, drumeții pe cel mai înalt vârf al insulei. În apropiere se află, de asemenea, un hotel unde sunt deseori organizate dansuri, masaje, sesiuni de gong. La doar 5 minute cu mașina se află un oficiu poștal, ATM, marques, porturi și diverse restaurante. În timpul sezonului există și o petrecere cu o trupă live și o sărbătoare până dimineața. Insula este ideală pentru oamenii care caută pace și liniște, plini de plaje unde puteți fi singuri. Marea este curată și curată, iar noaptea este plăcută să doarmă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Roko
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Olja Lukić Jajić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Apartamentele noastre sunt conduse de familia mea, mama, frații și eu. Ne conducem afacerea cu inimă și ne străduim să vă facem ca oaspeți să vă simțiți confortabil, ca parte a familiei, de aceea reveniți des la noi. Ne străduim să vă oferim liniște sufletească, așa că de obicei ne vedem doar la sosire și la plecare și suntem foarte bucuroși să vă găzduim la cafea și suc dacă doriți să ne cunoaștem mai bine.

Apartamente Roko listare a fost vizualizat de 63706 ori de la 13.02.2016.