Apartamente AnaUgljan Kali - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Ne aflăm într-un mediu mediteranean, într-un golf liniștit Mala Lamjana care aparține orașului Kali, cel mai mare oraș de pe insulele Zadar. Natura neatinsă, plajă cu nisip, pietriș și stâncos, plantații de măslini, potecă pentru plimbare sau ciclism, o pădure de pini chiar lângă plajă, toate acestea fac golful nostru unic, așa că vrem să împărtășim această frumusețe cu voi. Vă oferim trei apartamente în casa noastră de vacanță. Apartament Ana, pentru 8 persoane, 110m2, la primul etaj, aer conditionat, cu doua dormitoare cu pat matrimonial si un dormitor cu 4 paturi, deci este foarte confortabil pentru o familie cu mai multi copii sau doua familii cu patru copii. Bucătăria, sufrageria și camera de zi sunt într-o singură cameră, iar terasa mare acoperită este locul potrivit pentru relaxare și bucurie pentru oaspeții noștri. Apartamentul are o baie si o toaleta separata cu chiuveta. La etajul doi al casei se află două apartamente cu aer condiționat cu un dormitor și vedere frumoasă la mare, potrivite pentru un cuplu căsătorit sau o familie cu doi copii. Terasele acoperite sunt locul preferat de relaxare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a rezerva un apartament trebuie să plătiți 20% din suma totală, iar restul sumei se plătește la sosire. Check-out-ul este cel târziu la ora 10.00, iar check-in-ul începe la ora 14.00 și durează până târziu în noapte, adică la sosirea ultimei nave sau feriboturi de pe insulă.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 1 km
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 4 km
  • Oficiu poştal: 1.1 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 12 km
  • Gară: 12 km
  • Aeroport: 12 km
  • Port: 4 km
  • Activităţi sportive: 4 km
  • Parcul Național: 125 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Dacă doriți să vă petreceți concediul în apartamentul dvs. și să socializați cu prietenii dvs. pe o terasă mare acoperită, cu o vedere frumoasă la mare și golf, atunci cele două apartamente cu un dormitor, fiecare pentru 4 persoane, la etajul al doilea sunt locul perfect pentru o vacanță perfectă Noutăți pentru barca de pescuit: este deschis un coș de pescuit în acoperiș, în care puteți lua mâncare proaspătă în fiecare zi, de la 8 la 11 ore. NEXT, NU TREBUIE SĂ FACEȚI PISCICUL ÎN FIECARE LISTA www. facebook. com / ribarnicagaleb / Vedeți peștele pe care doriți și îl veți fi, proaspătă și fină pentru pregătire, livrată în apartamentul dvs. !!!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Oborniki Śląskie, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, Iulie 2023
Fantastic

Apartamente bine echipate, aproape de o plajă frumoasă. Gazde drăguțe, ne vom aminti mult timp de prajitura și salatele delicioase pregătite de Ane și de deliciosul pește la grătar copt de Alfred. Mulțumesc pentru ospitalitate. Mateusz cu familia.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Recunoaștere

Vă mulțumim pentru cuvintele voastre frumoase și pentru decizia de a vă petrece vara cu noi. Salutari si va dorim toate cele bune

Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2022
Vacanță grozavă

O destinație grozavă pentru vacanțele în familie. Ana și Alfred au fost gazde excelente. Erau mereu disponibili dacă aveam nevoie de ceva. Ne-au pregătit și pește proaspăt prins la grătar. Apartamentele sunt foarte curate si bine echipate. Il recomandam tuturor celor care doresc sa petreaca in liniste si in imediata apropiere a unei frumoase plaje. Cu siguranță vom reveni.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Recunoaștere

Multumim pentru cuvintele frumoase si pentru decizia de a va petrece vara la noi, dar si pentru grija cu care ati folosit apartamentul. Oaspeții sunt bineveniți pentru orice recomandare! În avans, așteptăm cu nerăbdare să vă revedem cu salutări călduroase întregii familii, Ana și Alfred

Krško, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2021
Irena

Cazare foarte bună, în APP tot ce trebuie să stați, tot așa cum este prezentat în ofertă, aproape de mare, litoral pentru copii și adulți care au nevoie de umbră adâncă, mare ordonată, curată, golf frumos. O recomand celor care au nevoie de liniște sau au copii mici. Mulțumesc localnicilor buni pentru un sejur plăcut, bunătate, o băutură de bun venit și un prânz grozav.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Alfred Maričić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Rusă,
Apartamente Ana listare a fost vizualizat de 70722 ori de la 09.02.2014.