Apartamente VitlovUgljan Kali - Insule croate

preț de la LEI 2.722 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa de vacanta este situata pe primul rand la mare, la doar 30m de plaja. Există o senzație mai bună de a scăpa geanta după o călătorie lungă la un apartament curat și confortabil cu vedere la mare? Odată ce simți mirosul de mare și te poți relaxa în sfârșit pentru că... meritata ta vacanta poate începe. Ne vom asigura că Apartment Vitlov devine a doua ta casă în acele zile. Casa este situata intr-un golf linistit si are o curte cu gradina, parcare, gratar, balcon cu vedere la mare. Vă putem oferi utilizarea unei dane pentru barca dumneavoastră. Este situat pe insula Ugljan, Kali, în golful Mala Lamjana. Cei care caută pacea și liniștea, și natura neatinsă, pădurea de pini, marea limpede, sunt la locul potrivit. Casa are trei apartamente, care sunt dotate cu mobilier confortabil si toate electrocasnicele necesare, masina de spalat se afla intr-o camera separata pentru utilizare comuna. Cel mai mare avantaj al acestora sunt balcoanele cu vedere la mare, de unde te poti distra cu familia. Parcarea este asigurata pentru toate vehiculele. În grădină există un grătar pentru utilizarea dvs. cu o terasă și un set de ședere.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
In cazul rezervarii este necesara plata unui avans in valoare de 25% din suma totala, iar ora ideala de sosire este dupa ora 16, iar plecarea pana la ora 9.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 1.6 km
  • Restaurant: 1.6 km
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 1.6 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Loc de parcare in curtea din fata casei este asigurat pentru toate vehiculele, internet wireless nelimitat in apartamente, umbrele si sezlonguri pe plaja pentru uzul dumneavoastra - fara costuri suplimentare, acostare pentru barca. Legătura constantă cu orașul Zadar prin linii de feribot vă facilitează sosirea pe insula Ugljan, iar excursiile organizate puteți cunoaște zona mai largă a regiunii noastre (NPKornati, Cascada Krka). Lawrence, Fishermen's Nights și multe alte seri de dans care vor rămâne în amintirile tale frumoase. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vitlov
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Maribor, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2016
Golful păcii

Deși insula Ugljan plin de turisti, este posibil să se găsească un loc unde se poate obține într-adevăr unele odihnă de agitația de zi cu zi și agitația. Acest lucru este cu siguranta Bay Small Lamjana și un apartament foarte spatios, frumos, modern, care oferă o vedere frumoasă la mare. Soți Vitlov luptă că oaspetele are tot ce am nevoie, nu doar șezlonguri și umbrele pe plajă, dar, uneori, pește proaspăt de casă la grătar. Dar ceea ce este cel mai important, prietenos și respectuos, atitudine prietenoasă aici din abundență

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Nova Gorica, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iunie 2016
vacanță

Frumos și frumos mobilat apartament! Din jurul casei sau grădină mare și frumos! Localnicii prietenos și de a oferi ceea ce aveți nevoie, și de a face tot posibilul pentru a vă oferi chiar mai mult! În general totul este în regulă și este în valoare de întoarcere!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
mulțumesc

Mulțumiri de familie Kramberg, fiind atât de accesibile .Există întotdeauna oaspeții sunt bineveniți la Apartments Vitlov.Lijep salut de Mirjana și Denisa

lj, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Mai 2016
mereu vine înapoi

Dacă doriți ca un sejur liniștit, prietenos și confortabil, în apropiere de mare, în cazul în care nu există o mulțime de oameni si agitatia acesta este locul pentru tine. Localnicii gazdă Denis și Mirjana sunt extrem de prietenos, primitor în timp ce acestea sunt discrete si profesionale. Noi am primit întotdeauna favoruri lor, orice am nevoie de am avut la dispoziție. Acesta este locul unde vă puteți permite o vacanță confortabilă. Proprietarul oferă, de asemenea, pește proaspăt ei s-au prins. Gata pentru gratar sunt excepționale. Adevărata plăcere a unui pahar de vin dalmate locale. Apartamentele sunt curat și ordonat și au oferit tot ce ai nevoie pentru un sejur confortabil. De asemenea, plaja practic din privat este mai mult ceea ce s-ar aștepta. Acest lucru este pur și simplu un golf cu localnici prietenos unde ai venit mereu înapoi ... Pe scurt, o mare!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
VĂ MULȚUMESC

Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase .Există întotdeauna depune eforturi pentru a oferi oaspeților noștri să fie confortabil și să fie zadovoljni.Hvala Ema.

Afișați toate recenziile
Mirjana Vitlov Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Mă bucur că vă putem mulțumi pentru alegerea Apartamente Vitlov pentru vacanta ta, și soțul meu și mă voi asigura că tu și șederea familia în apartamentul nostru cât mai plăcut posibil, cu o mulțime de amintiri fericite. Sunteți întotdeauna binevenit.

Apartamente Vitlov listare a fost vizualizat de 65657 ori de la 26.04.2014.