Casă de piatră Pearl of KaliUgljan Kali - Insule croate

preț de la LEI 3.712 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Primul rând la mare, la 2 minute de mers pe jos de plajă Parcare privată (2 vehicule) Apartamente complet și modern echipate într-o zonă liniștită a orașului Frumoasa noastră vilă Pearl of Kali a fost construită în 2021 cu scopul de a oferi oaspeților o experiență unică de vacanță și senzația de casă tradițională din piatră dalmată lângă mare. Vila a fost construită la doar 7 metri de mare, iar terasa sa mare de 23 de metri pătrați oferă o vedere panoramică neatinsă asupra frumoasei insule Ošljak, Vir, Zadar, Bibinje și Parcul Național Velebit. In apropierea vilei se afla plaje frumoase si acces usor in centrul orasului. Toate detaliile sunt atent concepute pentru a asigura cel mai înalt nivel de confort pentru oaspeții noștri. O locație liniștită, un interior plăcut și o terasă spațioasă oferă o mulțime de opțiuni pentru oaspeții care doresc să se relaxeze și pentru cei cu un spirit mai aventuros. Indiferent de tip, ne asigurăm să vă simțiți ca acasă și să profitați de filosofia vilei - făcută pentru amintiri care durează.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În cazul anulării rezervării, avansul nu se restituie
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 600 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 3 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Facilități Băuturi binevenite Divertisment Caiac Carduri Netflix Alte servicii de pe insulă (contra cost) Închiriere de scutere Închiriere de biciclete, biciclete electrice, motociclete și quad Închiriere de bărci și iahturi Masaje și tratamente de înfrumusețare Animale de companie nu sunt permise Petreceri/evenimente interzise Regulile casei Oaspeții trebuie să fie liniștiți între 23:00 și 07:00.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casă de piatră Pearl of Kali
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Graz, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Martie 2024
Nezaboravan odmor

Vacanță în Paradise Sea: Aceasta a fost a doua noastră vizită la casa de piatră din Kali, dar de data aceasta am decis să stăm mai mult și nu am putea fi mai fericiți! Vederea mării de pe terasă este captivantă, iar paturile confortabile ne lasă să adormim ușor în sunetul valurilor în fiecare noapte. Bucătăria este dotată cu tot ce este necesar pentru a pregăti mese delicioase, iar gazdele ne-au întâmpinat cu zâmbete calde și sfaturi utile despre atracțiile locale. Abia așteptăm să ne întoarcem. Recomandăm cu siguranță această cazare oricui caută un sejur relaxant la malul mării, cu o priveliște uluitoare.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Split, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2023
Vacanta in 2023

Şederea noastră în casa de piatră din Kali a fost de neuitat. În fiecare zi am explorat golfurile ascunse ale insulei, ne-am plimbat pe poteci printre pietre și ne-am bucurat de înot în marea limpede ca cristalul. Seara ne-am bucurat de terasa cu vedere la mare și sunetul tăcerii. Gazdele au fost foarte amabile și primitoare. Felicitări și ne vedem la anul!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Lucija Zonjić Kovač
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Casă de piatră Pearl of Kali listare a fost vizualizat de 1233 ori de la 05.02.2024.