Apartament BebeKanica (Rogoznica) - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente complet utilate si modern intr-o zona linistita din Rogoznica (Uvala Luka), situate la 20 m de o plaja privata si la 30 m de mare. Pe plajă sunt șezlonguri, umbrele, avem și acostare pentru o ambarcațiune dacă aveți propria ambarcațiune și parcare pentru o remorcă. Toate apartamentele cu excepția garsonierei au aer condiționat, garsoniera are ventilator. O persoană suplimentară după numărul de bază este taxată cu 15 euro pe zi. Toate apartamentele au parcare securizată, Wi-Fi gratuit, televiziune prin satelit, grătar cu lemne și cărbune. În fiecare zi dimineața, o mașină magazin vine în casă cu produse de patiserie, pâine, lapte, fructe, legume și pește proaspăt) iar după-amiaza un camion Bofrost cu înghețată și alte produse congelate. Primul magazin adevărat este la 1 km, fiind o așezare de weekend. Plaja cu nisip este la 80 m de casa. Marea extrem de curata. Un loc ideal pentru o vacanță de familie liniștită, fără zgomot și totuși aproape de toate facilitățile, la 15 minute de Primošten, la 20 de minute de Trogir, la 35 de minute de Šibenik și Split. Proprietarii nu locuiesc în clădire.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervare, luăm de obicei 30% din suma totală, iar restul cu 30 de zile înainte de sosire sau conform acordului. In pretul apartamentului sunt incluse aer conditionat, taxa turistica Animale de companie - 10 euro pe zi. O persoană suplimentară în apartament se taxează și cu 15 - 20 de euro pe zi, în funcție de apartament și de numărul de persoane. Apartamentul trebuie lăsat curat și ordonat, în caz contrar se percepe o taxă suplimentară de curățenie de 20-40 euro pe apartament, în funcție de dimensiunea apartamentului.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
pentru a confirma rezervarea, luam imediat 30% din suma totala iar restul cu 30 de zile inainte de sosire, prin acord si datorita unor situatii exceptionale in conditiile legii, returnam banii platiti pentru rezervare sau ii lasam pentru alt sezon, totul este o chestiune de intelegere, ne intalnim, orice este posibil, bineinteles, cand vine vorba de motive justificate pentru care este necesara atasarea unui certificat valabil. Rezervarea trebuie anulată cât mai curând posibil, cu cel mult 30 de zile înainte de sosire.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 24 km
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 35 km
  • Port: 5 km
  • Activităţi sportive: 5 km
  • Disco club: 5 km
  • Casino: 5 km
  • Parcul Național: 45 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Fiecare apartament are șezlonguri și umbrele pe plajă, care sunt gratuite pentru oaspeții noștri. Plaja are doar acces privat, așa că este doar pentru oaspeții noștri. Avem acostare pentru bărci și parcare pentru remorci dacă aveți propria ambarcațiune. De asemenea, este oferită parcare. Toate apartamentele au Wi-Fi, TV prin satelit, un grătar fix cu lemne și cărbune portabil mic. Acceptăm și animale de companie (taxă 10 euro pe zi) Duba magazinului vine în fiecare dimineață în fața casei, așa că nu trebuie să mergeți imediat la magazin dimineața. Puteți cumpăra pâine, produse de patiserie, lapte, cornuri, burek, ziare. De asemenea, puteți comanda ceea ce aveți nevoie pentru a doua zi. Chiar în spatele dubei cu pâine și produse de patiserie se află un alt magazin auto cu fructe și legume proaspete, iar peștele proaspăt vine imediat dimineața, iar după-amiaza sosește un camion Bofrost cu produse congelate (înghețată, fructe și legume, prăjituri). Există o barcă cu taxi până la Rogoznica și există și un autobuz local de câteva ori pe zi. Prietenii noștri închiriază bărci așa că aveți o reducere dacă doriți să închiriați o barcă zilnic sau săptămânal.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Bebe
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Myslowice, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+3, August 2023
super-misto

Apartamentul este foarte mare, frumos și curat, cu o terasă mega-mare și, bineînțeles, cu vedere la mare și împrejurimile. Un loc pentru oamenii care apreciază liniștea fără aglomerație și forfotă. Un loc foarte frumos pentru o vacanță în familie

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Tonka Karabatić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Tonka Karabatic, serviciu de veselă și îngrijire întotdeauna la dispoziția dumneavoastră pentru fiecare oaspete. Ajutarea apartamentele lor părinți în vârstă închiriate. Eu nu sunt prezent fizic, dar încă mai am în mod constant accesibil :). Locuiesc și lucrează în Zagreb, în ​​timp ce apartamentul în portul Bay Caleb aproape de Rogoznica.

Apartament Bebe listare a fost vizualizat de 96686 ori de la 07.07.2017.