Apartamente BerovicKaprije - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Kaprije și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentul mai mare (Delight, 55m2 + 20m2 terasa) este de două. In prima camera sunt doua paturi de o persoană într-o altă cameră un pat dublu și un pat de o persoană. Acest apartament mare are un pat suplimentar sau pătuț. Există o terasă frumoasă și destul de spațioasă protejat de razele directe ale soarelui, cu vederi minunate la mare, care este ideal pentru copii mici pentru a juca. Apartamentul nu are aer condiționat, dar este întotdeauna plăcut și nu fierbinte. Apartamentul este dotat cu TV prin satelit. Două marca mai mic apartament nou (verde și roz Delight, fiecare terasa 30m2 + 12m2) sunt una cu un pat dublu și o canapea extensibilă. De pe terasa apartamentului este o panorama a insulei Kaprije și la mare. Fiecare apartament este potrivit pentru până la 3 adulți sau 2 adulți cu până la doi copii. Apartamentele sunt dotate cu aer condiționat și TV prin satelit.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervările se fac cu plata de 25% din total. Soldul rămas se face la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 40 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 400 m
  • Oficiu poştal: 400 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O băutură de bun venit. Ca o suplimentare a oferi un grătar disponibile la cerere. Există, de asemenea, o serie de biciclete pentru utilizare de către copii și adulți. Și avem o acostare. Jumătate de zi, excursii de o zi și de închiriat o barcă. Răspunde-mi un e-mail, dacă doriți orice informație (de parcare, orare cu barca, metoda de rezervari, acțiuni, reduceri ...) Sper vă decideți să vină și să vezi cu ochii tăi cât de minunat Kaprije și de cristal de mare albastru clar. Sunt sigur că nu-l va regreta. Avem acțiune și reduceri pentru 9, 10 și 11 luni. Previziuni pe termen lung sunt anunță vreme frumoasă, temperaturi placute si temperaturi de mare foarte potrivit pentru inot.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Berovic
Daniel Berović Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Berovic listare a fost vizualizat de 4479 ori de la 11.08.2014.