Casa de vacanta ŽeljanaKaprije - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Dacă vrei o vacanță adevărată cu familia sau prietenii tăi, fără zgomot, mașini, agitație, confuzie și aglomerație, dacă vrei doar să te bucuri, să înoți, să mănânci, să dormi... atunci insula Kaprije și casa de vacanță Zeljana este cea potrivită alegere pentru tine. Kaprije se poate ajunge cu feribotul sau catamaranul sau cu barca privată. Vara, Šibenik-Kaprije navighează de patru ori pe zi și invers. Programul navigației este afișat printre imagini. Deocamdată nu sunt permise mașinile pe insulă. În Šibenik aveți mai multe parcări cu plată sau găsiți străzi unde parcarea nu este taxată. Când ajungeți în Kaprije, veți fi întâmpinat de doamna. Željana sau cineva din familie, vă ajută cu bagajele și vă aduce acasă. Este la 7 minute de mers pe jos de la port până la casă. Cu o băutură de bun venit vi se va explica pe scurt tot ce aveți nevoie și apoi vă lăsăm să vă bucurați.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervare este necesar să plătiți 20% în avans către posesorul IBAN-ului. Programarea este rezervata in momentul in care plata se vede pe factura. Orele de sosire și de plecare depind de programul de navigație. Ora ideală de sosire este după-amiaza și plecarea dimineața până la ora 13:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Avansul este rambursat dacă raportați la timp că nu puteți veni și cu cel mult 14 zile înainte de data rezervată. Desigur, dacă este o forță majoră, putem fi cu toții de acord.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 300 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Port: 300 m
  • Parcul Național: 1 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Asistenta cu bagajele daca este nevoie. Bautura de bun venit. Acostare pentru o barcă mai mică. Informație...
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Željana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Radenci, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iunie 2022
Excelent!

Ne-am simțit bine impreună! Vă mulțumesc foarte mult pentru ospitalitate și amabilitate. Ne simțeam de parcă stăm cu prietenii. Apartamentul este foarte bine dotat, are tot ce ai nevoie si nu numai. Ne-am bucurat de frumoasa terasa la umbra verde. Apartamentul ofera senzatia de tabara, in natura, cu tot confortul si intimitatea unui apartament. Iti recomandam!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Željana Brkić Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Casa de vacanta Željana listare a fost vizualizat de 7107 ori de la 09.05.2022.