Apartament AdrijanaKaštela - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Kaštela și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartamentul recent renovat al lui Adrijan este situat în Kaštel Kambelovac, la 4 minute de mers pe jos de plajă și de piața orașului, cu piețe, restaurante și baruri. Apartamentul Adrijana are un dormitor cu un pat dublu, un living cu o canapea extensibilă, o bucătărie, o baie cu duș, un balcon mare cu vedere frumoasă la oraș, loc de parcare gratuit și Wi-Fi. Apartamentul are o vedere frumoasa asupra orasului dintr-un balcon mare la etajul 2 al casei in care se afla apartamentul. De pe balcon vă puteți bucura cu adevărat de vedere la acoperișurile caselor vechi de piatră în timp ce vă relaxați și beți ceva pentru răcoare. Poate gazdui 3 persoane iar apartamentul este spatios cu toate facilitatile necesare chiar si pentru un sejur mai lung. Totul este la doar câteva minute de apartamente precum plajă, piață, restaurante, cafenele și stația de autobuz. Oaspeții pot folosi totul la etajul 2 al casei și pot parca în fața casei în care se află apartamentul.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervare este necesara efectuarea unui avans de 20% - 30% in functie de pretul cazarii si acordul cu gazda. Plata în avans trebuie plătită în termen de 48 de ore, după care veți primi o confirmare a rezervării și toate instrucțiunile și informațiile suplimentare despre cazare. Restul sumei o plătiți în numerar în ziua sosirii la apartament. De asemenea, la sosirea la apartament, oaspetele achita un depozit in caz de deteriorare in valoare de 50 € (in numerar). In cazul in care nu se constata existenta pagubelor, proprietarul este obligat sa restituie oaspetelui suma depozitului in ziua plecarii din apartament. Check in: 14:00 h Check out: 10:00 h
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Oaspetele poate anula gratuit cu până la 30 de zile înainte de sosire. În acest caz, întregul avans va fi rambursat în contul oaspetelui. În cazul rambursării avansului în contul străin, suma rambursării avansului va fi redusă cu suma costurilor plății în contul străin, în acest caz, rambursarea avansului către oaspete (suma costurilor plății către străinătate). contul depinde de politica Privredna banka Zagreb dd cazare are un cont bancar deschis). În caz de anulare cu 30 de zile înainte de sosire, se va reține suma integrală a avansului.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Aeroport: 7 km
  • Port: 1 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Din apartamentul Adrijana se ajunge usor la statia de autobuz care se afla la doar 4 minute de mers pe jos de apartament sau la malul marii de unde poti incepe o plimbare lunga relaxanta la apus.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Adrijana
Ana Duvnjak Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Adrijana listare a fost vizualizat de 6446 ori de la 12.02.2020.