Apartament LucijaKaštela - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.845 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament de Lucia dispune de două camere cu baie proprie. O cameră are acces la o terasa deschisa. Camera de zi și bucătăria sunt spațioase și conectate, cu o terasă închisă, această cameră este, de asemenea, cu aer condiționat. Dacă este necesar, în camera de zi pot dormi 2-4 persoane. In plus, avem posibilitatea de un pat suplimentar si patut pentru copil. Oaspeții au la curte în aer liber și grătar. Imobilul dispune de un loc de parcare. Avantajul proximității apartamentului la: mare (80 m), magazine, aeroporturi, statii de autobuz, clinici, terenuri de joacă, restaurante și cafenele. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită, cu nici un zgomot și drumuri. Pentru iubitorii de drumeții, există proximitatea Kozjak, și pentru iubitorii de plante biblice Garden Stomorija. Ea este frumoasă și cu bicicleta de-a lungul coastei golfului, toate Castle Stafilic, la Kastel Gomilice în cazul în care există un port pentru iahturi. Orașul castelului este situat într-o poziție favorabilă în apropierea orașelor Split și Trogir și insulele din apropiere.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in este posibil de la 14, 00 oră și de plecare ar trebui să fie de până la 10, 00 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 50 m
  • Farmacie: 50 m
  • Banca: 400 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 700 m
  • Gară: 2 km
  • Aeroport: 5 km
  • Port: 5 km
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 1 km
  • Parcul Național: 60 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Lucija
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Kraków, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Septembrie 2019
super

Locația de cazare este foarte convenabilă - aproape de orice. Locuință apartament curat, aer condiționat 2 - în sufragerie și hol - pot răci camera. Bucătăria este dotată cu tot ce este necesar pentru gătit. Plase de tantari si jaluzele de pe geamuri. Gazda care are grijă de oaspeți, oferind specialități locale. O grădină pentru oaspeți Recomandăm tuturor. Iwona și Maciej

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
mulțumesc

Dragii noștri, A fost o plăcere să vă găzduim și să vă oferim câteva dintre specialitățile noastre. Mă bucur că ai fost mulțumit de locație și locație. Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc din nou cu prietenii. Toată lumea bună!

Vukovar, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Lucija, Iulie 2019
Cea mai bună vacanță până acum

Proprietarul este uimitor! Ne-a prezentat niște mâncăruri gustoase. Întotdeauna zâmbitoare și în bună dispoziție! Camera însăși este imensă și foarte luminoasă și confortabilă, paturile sunt foarte confortabile, bucătăria are tot ce aveți nevoie, toaleta este de asemenea foarte mare. Grillul este doar în afara, închis de pe șosea, vedere frumoasă, vecini liniștiți, aproape de plajă și alte atracții. Cu siguranță revenirea! Salutări din Ucraina și Vukovar!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumiri

Vă mulțumim pentru cuvintele voastre bune! Suntem bucuroși că ați fost fericiți. Am fost încântat să vă tratez cu specialitățile noastre și mi-ar plăcea să o fac din nou. M-aș bucura să veniți din nou și să vă petreceți concediul cu noi. Toate cele bune!

Luca Ćuk Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată,
Mai multe despre proprietar

Salutări! Sunt Luca. Voi fi gazda dumneavoastră dacă vă decideți să stați în apartamentul meu și vă voi încerca să fiu întotdeauna la îndemână, dacă aveți nevoie de ceva. Bine ai venit!

Apartament Lucija listare a fost vizualizat de 34469 ori de la 23.05.2016.