Apartamente FeralKaštela - Regiunea de Split

preț de la LEI 989 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Lavanda sunt situate într-o zonă liniștită la parterul unei case de familie, la 150 de metri de mare și la 5 minute de centrul orașului și de toate facilitățile necesare (magazine, restaurante, cafenele, bancomate...). Distanța de orașele UNESCO Trogir este de 5 minute, de Split la 20 de minute cu mașina. Hidroavionul este la 3 km, așa că puteți ajunge pe una dintre numeroasele insule dalmate în 10-15 minute. Apartamentul este modern și recent renovat și are 46 m2 de spațiu, o cameră cu pat dublu (160 x 200) și alt pat de o persoană (100 x 200), un living cu o canapea extensibilă mare, o baie cu o cadă și o mașină de spălat, bucătărie complet utilată (cuptor cu microunde, frigider, aparat de cafea, ceainic...) și toate accesoriile necesare. Apartamentul dispune de parcare gratuita pentru 2 masini, aer conditionat gratuit si internet rapid wi-fi. Casa are o curte cu semineu si o gradina amenajata care poate fi folosita si.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Toate întrebările referitoare la apartament trebuie trimise la e-mail sau la numărul de telefon mobil furnizat. La efectuarea unei rezervări este necesar să plătiți 30% din suma totală în cont pentru ca rezervarea să fie confirmată. Ora de sosire este 13:00 și ora de plecare este 10:00 (sunt posibile abateri și aranjamente)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
KAŠTELA (KAŠTEL ŠTAFILIĆ) APARTAMENTE FERAL*** 6+2 (106m2) SPLIT - 15Km TROGIR - 7 km 🛌🏼 3 dormitoare 🛋️ Sufragerie mare și sufragerie 🛀🏼 2 băi 🛀🏼 2 băi cu vedere 👨‍️ 👨‍👨‍🏼 gratuit 🖥️ Sat-TV (1000 de canale TV) 🛏️Lenjerie de pat și prosoape ❄️ 2 aparate de aer condiționat 🚗 Parcare pentru 2 mașini gratuită ✅Bucătărie complet utilată ✅Mașină de spălat ✅Mașină de spălat vase 🥅Facilități pentru copii în curte (trampoline, tobogan, groapă cu nisip, ) 🏊🏼‍♂ Plaja si mare la 150 de metri Tot ce ai nevoie in 300m (restaurant, brutarie, magazin, supermarket, cafenea, bancomat...) 📧 feral.apartmani@gmail.com 💻 Fb Inbox 📱 00385 TEL493ŠKA733 ŠTAFILIĆ) APARTAMENTE FERAL *** 2 ap+2 ( 45 m2 ) SPLIT - 15Km TROGIR - 7 km 🛌🏼 1 cameră 🛋️ Sufragerie și sufragerie 🛀🏼 1 baie 👁️‍️ Patul gratuit 👁️‍️ TV Wi-Fi 🗨️‍🗨️ Patul gratuit 🗨️ și prosoape ❄️ Aer condiționat 🚗 Parcare gratuită pentru 1 mașină
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 8 km
  • Gară: 20 km
  • Aeroport: 4 km
  • Port: 7 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 4 km
  • Casino: 5 km
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O băutură de bun venit este inclusă în preț, posibilitatea de transfer de la aeroport, autobuz sau gară cu acord prealabil. Apartamentul 3 este mobilat nou, are 3 dormitoare, 2 bai, un living mare si spatios si bucatarie, 3 balcoane cu vedere la mare, balcoanele au mese si scaune de stat precum si o copertina mare pentru soare, două aparate de aer condiționat, o mașină de spălat și o mașină de spălat vase.internet optic wi-fi, TV satelit cu peste 1000 de programe, parcare privată pentru 2 mașini, lenjerie de pat și prosoape, curățenie generală și taxa turistică sunt incluse în prețul de închiriere. Casa este situata intr-un cartier linistit, la 150 de metri de plajele frumos amenajate, casa are o curte imprejmuita cu semineu cu scaune din lemn si facilitati mai mici pentru copii (trambulina, leagan, tobogan, cutie cu nisip) care sunt situate in curtea casa.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Feral
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
TRNOVEC BARTOLOVEČKI, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Excelent

Am stat aici și nu avem decât laude. Apartamentul este frumos amenajat, ordonat. Aproape de plaje, magazine, brutării, cafenele... Proprietari prietenoși. Il recomand cu caldura tuturor.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Brzesko, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, Iulie 2023
Marek Brzesko Polonia

Tocmai ne-am întors din acest loc și suntem foarte fericiți că am stat în apartamentul 6+2, apartamentul este frumos, curat, bucătărie complet utilată (mașină de spălat vase, aragaz, cuptor cu microunde, ceainic, aparat de cafea, tot ce ai nevoie pentru a găti și a mânca). Apartament mare cu 3 camere, doua bai si o bucatarie conectata la living cu aer conditionat. Aproape de tot, proprietari foarte amabili. Îl recomandăm din toată inima și sperăm să revenim.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Vinkovci, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2022
Wow!

Suntem incantati de aceasta cazare! Ne-a intampinat un apartament nou, frumos amenajat, curat, spatios pentru 6 persoane la etajul 2 al casei, cu o bucatarie perfect utilata si doua bai. Casa este situata langa plaja (150 m), magazine, cafenele etc. Am venit cu trei masini si am reusit cu totii sa parcam langa apartament si in apropiere, ceea ce este grozav. Cu siguranță aș recomanda apartamentul tuturor celor care doresc să petreacă o vacanță ideală, în special familiilor cu copii, deoarece în fața casei proprietarul a construit un loc de joacă fenomenal cu leagăne, o trambulină și o piscină.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Matko Jurić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bine ați venit la apartamentele noastre Feral din frumosul oraș Kaštela, cu multe opțiuni de plaje și alte facilități de divertisment și catering, sunt gazda dvs. Matko Jurić și mă voi bucura dacă veniți la apartamentele noastre pentru a vă găzdui ca mulți oaspeți de până acum, noi Sunt mereu la dispoziție eu și soția mea pentru orice informație, nu ezitați să ne contactați

Apartamente Feral listare a fost vizualizat de 45625 ori de la 08.06.2015.