Apartamente KatarinaKaštela - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Kaštela și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Katarina Apartamente în Kastel Sucurac sunt complet apartamente situate între Split (7 km) și Trogir (12) echipat, iar in apropiere se află rămășițele orașului antic Salona. Apartament cu vedere la mare și insulele din apropiere, și este situat la 15 minute de mers la mare. Facilitatea este complet echipat (aer conditionat, LCD, bucatarie cu echipament necesar, Wi-Fi), la proprietatea este o grădină cu facilități conexe pentru vacanta. Există, de asemenea, parcare gratuită și personal prietenos, care este la dispoziția dumneavoastră pentru întreaga durată a sejurului. Pentru sejururi mai lungi sunt posibile reduceri. Tot ce vă interesează, nu ezitați să întrebați.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora de sosire Ideal este de la 14: 00h la 21: 00h, si plecare timp 07:00 à 10:00. Plata cu numerar la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Serviciu posibil de transport, excursii organizate precum pregătirea tradiționale contra cost mâncăruri dalmate. Cu cazare oferim și fitness, precum și un loc de joacă pentru copii gratuit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Katarina
Ante Šustić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Katarina listare a fost vizualizat de 2594 ori de la 12.03.2015.