Vila Apartments DujeKaštela - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.607 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Duje sunt situate într-o locație liniștită în Kaštel Lukšić, într-o casă familială. În clădire sunt trei apartamente. In interiorul cladirii gazdele iti pun la dispozitie parcare, iar la dispozitie o piscina de 45 de metri patrati cu o zona spatioasa de plaja, un gratar si un foisor deschis in gradina ideal pentru intalnirile de familie. O grădină mare cu curte oferă suficient spațiu pentru ca copiii tăi să se joace. Dacă doriți să cunoașteți istoria bogată a orașelor dalmate, apartamentele sunt situate între două destinații turistice urbane, Split și Trogir. Gazdele ospitaliere și cordiale vor face tot posibilul pentru a vă face șederea și mai plăcută și mai frumoasă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea se confirma printr-un avans in valoare de 30A% din intreaga factura. Ora sosirii de la 14:00, ora plecării până la 10:00. Taxa de turism este inclusa in pret.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata în avans este de 30% din suma totală și se plătește în termen de 3 zile de la contractul de rezervare. O rambursare a avansului este posibilă dacă rezervarea este anulată cu 40 de zile înainte de ziua sosirii.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 600 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 100 m
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Gară: 1.2 km
  • Aeroport: 4 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Băutură de bun venit inclusă în preț!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Vila Apartments Duje
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Torino, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în Vila Apartments Duje, Iunie 2015
Pașnică și frumoasă!

Soția mea și am petrecut o săptămână minunată în cazarea domnului Zec după ce a pierdut rezervarea mea de hotel. Apartamentele sunt curate, gradina este frumos, zona este liniștită și proprietarul este un foarte dulce si interesant. Noi recomandăm!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Kaštela, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Vila Apartments Duje, Iunie 2015
Foarte frumos!

Apartamentele sunt într-o locație excelentă, pe o stradă liniștită minunat, pace completă și liniște, toate aproape de centrul orasului. Echipament foarte bun de apartament (mobilier, cămin în curte, bucatarie) - toate de bună calitate. Frumos și zâmbitor cuplu responsabil de gestionarea apartamentelor. Recomandat!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Vila Apartments Duje, Iunie 2015
Excelent apartament!

Ne-am bucurat în timpul sejurului dumneavoastră! Apartament plăcut, confortabil și foarte curat. Gazde extrem de prietenos și de servicii. Frumos palat - concediu pentru suflet! Asigurați-vă că să se întoarcă din nou!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Marin Zec Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Apartamentele recent renovate, situate într-o casă de familie cu o grădină mare, vă oferă dumneavoastră și familiei dumneavoastră o ședere plăcută într-o zonă liniștită din Kaštel Lukšić. Frumusețea orașului Kaštela și moștenirea lor istorică nu vă va lăsa indiferent. Și doar aproximativ 15 kilometri te despart de Split, orașul împăratului Dioclețian, și de Trogir, așa-numitul tezaur al artei.

Vila Apartments Duje listare a fost vizualizat de 6587 ori de la 08.03.2015.