Apartamente Carob Tree Klek - Dubrovnik

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Klek și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Complet echipate și apartamente moderne într-un mic sat Repic, la un kilometru în afara satului Klek, situat lângă mare, cu o plajă privată. Imobilul este situat la 15 minute de mers pe jos de centru și de plaja cu pietriș. Locatia perfecta pentru cei care doresc pace și cazare în cazul în care ei locuri, practic obișnuite, cum ar fi Dubrovnik, Mostar, Makarska. Dacă sunteți în căutarea unui loc de parcare, acces privat liniștit la mare, poate aveți o barcă, vă place să înoate sau caiac, acesta este locul pentru tine. Trezită de valuri și de pescarusi. Și vă puteți bucura de seara sub stele pe terasă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Confirmarea rezervării 30% în termen de 3 zile Soldul de 30 de zile înainte de sosire
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Aeroport: 65 km
  • Activităţi sportive: 10 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Apartamentul este dotat, este format dintr-un dormitor cu un pat dublu, o bucătărie care transformă frigider mare cu congelator, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, etc, sala de mese, living cu o canapea extensibilă și o baie cu mașină de spălat. Acesta include două terase, cu vedere spre mare și din spate, ambele acoperite. În plus, pe toate ferestrele și ușile au fost instalate plasă de țânțari. Există, de asemenea, scaune de o punte și prosoape moi, TV și Wi-Fi.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Carob Tree
Jadranka Sunde Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Spaniolă, Franceză,
Apartamente Carob Tree listare a fost vizualizat de 4094 ori de la 22.05.2016.