Apartament Eli Klenovica - Kvarner

preț de la LEI 1.338 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Klenovica și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Apartment Eli este un apartament luminos și confortabil, cu balcon / logie cu vedere la mare, la doar 50 m de plajă. Apartamentul este situat într-un loc liniștit Smokvica Krmpotska, care are un total de aproximativ 50 de case și 15 rezidenți permanenți, din locuri mai mari este la doar 7 km de Novi Vinodolski și 11 km de Senj. Smokvica este un loc ideal pentru oamenii care doresc să-și petreacă vacanța în liniște, departe de ritmul agitat al vieții și să se bucure de ciripitul păsărilor, de sunetele valurilor și de liniștea frumoasă în fiecare zi. Apartament Eli este ideal pentru două persoane care se află la distanță de diverse opțiuni din apropiere. Apartamentul Eli intră printr-un hol cu un mic dressing care duce la bucătărie și sufragerie conectate la living, dormitor și baie. Un loc special în apartament este un balcon / logie dotat cu o masă pentru 4 persoane și un grătar electric. Apartamentul este dotat cu aer condiționat, Wi-Fi, TV, cuptor cu microunde, frigider cu congelator, prăjitor de pâine, aragaz electric, masă de călcat și fier de călcat, uscător de păr, prăjitor de pâine .....

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face în așa fel încât în momentul rezervării, jumătate din sumă să fie plătită în contul bancar și cealaltă jumătate în prima zi după sosirea la Apartment Eli, pentru ambele plăți se primește o factură. Ora ideală de sosire este de la 16.00 la 22.00 și ora plecării până la 10.00, desigur, dacă este posibil, se poate aranja o altă oră.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rambursarea plății / rezervării în avans se face dacă a fost imposibil să vină din cauza situației omniprezente cu Covid-19, plata se face înapoi în contul din care a venit plata plății / rezervării în avans.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 50 m
  • Doctor: 7 km
  • Farmacie: 7 km
  • Banca: 7 km
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Staţie de autobuz: 7 km
  • Aeroport: 27 km
  • Port: 5 km
  • Parcul Național: 125 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
La sosirea la Apartment Eli veți fi întâmpinat cu o băutură de bun venit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Eli
Jelena Turak Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Jelena și am 42 de ani, sunt mama frumoasei fete Eli după care s-a numit apartamentul. Până acum trei ani, am călătorit mult pe această frumoasă planetă a noastră și am întâlnit oameni minunați, așa că acum trei ani am decis să schimb puțin părțile și acum arăt acest frumos colț al nostru și găzduiesc oameni dragi și minunați.

Apartament Eli listare a fost vizualizat de 12695 ori de la 06.06.2021.