Apartamente HarmoniaKonavle - Dubrovnik

preț de la LEI 3.219 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Konavle și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Complet echipate și apartamente moderne într-o parte liniștită din Konavle. Casa este situată în Čilipi nu mai mult de 25 de minute de Dubrovnik și la 10 minute de orașul de pescuit din Cavtat. Locația este înconjurată de o pădure de chiparoși și pini, și ascuns de la vedere este situat în inima naturii. Vacanta ideala pentru familiile cu copii, precum și persoanele în vârstă. Apartamente de 55-85m2 oferite: o camera cu pat dublu, living cu canapea și pat suplimentar, aer condiționat, precum și bucătării complet echipate, camere de luat masa, precum și băi de lux de viață. Ca parte a unui apartament mai mare are un balcon mare cu vedere a mediului împădurite curat. În spatele casei, în pacea chiparos, există o piscină mare cu o terasă la soare și terasa - unde vă puteți bucura de soare și zgomotele naturii. În depărtare, există roci curat Konavle - care, în mai multe locații vă permit să vă bucurați de Mării Adriatice de cristal albastru, și pentru cei care doresc să ia plimbări lungi - oferind în jurul trasee forestiere educaționale și romantism de vechiul sat. Bine ai venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plată la sosire suma totală; sau rezervari Fig - este obligat să plătească 30% din costul total (cazare stronacija cu restituire - posibil până la 15 zile înainte de sosire)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 1 km
  • Plajă: 1 km
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Aeroport: 3 km
  • Activităţi sportive: 3 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Harmonia
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Žiar nad Hronom, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Harmonia, Iulie 2015
FOARTE BINE!

Marija este foarte persoană frumos si util. Ea poate vorbi de 2 sau 3 limbi. Casa mare, frumoasa cu piscina frumos, înot curat. Împrejurimi silențioase și cerul minunat mare albastru. Apartamentele sunt de lux cu aer condiționat și WiFi și Marija este plus foarte mare pentru :) dvs. de vacanță plăcută.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
ofera pentru Magda

Dragă Magda și familly, vă mulțumesc pentru un frumos albină plăcere comment.It fost patru zile cu voi cu toți! Salutari din Mary!

Prievidza, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Harmonia, Iulie 2015
Menajera mai grijulii în toate Croația

Am fost de gând să Croația timp de 12 ani, dar niciodată nu am întâlnit cu o astfel de atitudine. Un înseamnă un perfect! Prima noapte am venit, am luat cina servită în frigde pentru ambele familii. Casa este mare și deschis la fel piscină. Totul este atât de nou și de lux. Marija a fost și este foarte drăguț și persoană generoasă. Poti juca chiar la pian în mijlocul nopții! : D (care este în apartament).

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mesaj pentru Monika

Ce lucru frumos !! Sunt atât de mândru și sărutări happy.Meny tuturor you.Rgds, Marija!

Marija Stojanovic Publicitate de la 2015
Vorbește:
Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bună ziua, eu sunt Mary! Eu locuiesc în frumosul sat de lângă Dubrovnik Cilipi. Pentru prima dată, în acest an, casa mea este deschis pentru oaspeții care doresc să se bucure de pace, verdeață și liniște. Villa Harmonia vă urează bun venit, și voi face tot posibilul pentru a face vacanta mai placuta.

Apartamente Harmonia listare a fost vizualizat de 8063 ori de la 22.06.2015.