Apartamente LelaKožino - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 26 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Aproximativ 7 km nord de Zadar, pe mare, este un oraș mic, liniștit Kozino. Aproape de orașul istoric Nin și Zaton hoteluri, statiuni de vacanta sunt perfect unde Kozino oferă, și cei ce se simt aventuros poate încerca paintball și vizita Adventure Park Kožino. Apartamentele noastre sunt situate pe coasta și înconjurat de liniște și pace sunt evadarea perfectă de agitația orașului și locul ideal pentru o vacanță de familie. După o zi plină de înot în apă limpede, relaxați-vă pe terasa cu vederi impresionante de canal Zadar și bucurați-vă cele mai frumoase apusuri de soare din lume!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Numerar, de 30% în avans. Ora de sosire ideal de plecare până la ora 14:00 și 10:00.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 40 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 700 m
  • Doctor: 7 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 10 km
  • Gară: 10 km
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 5 km
  • Activităţi sportive: 5 km
  • Disco club: 5 km
  • Casino: 5 km
  • Parcul Național: 45 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Oaspeții ca un mic semn de apreciere este de așteptat gustări și băuturi bun venit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Lela
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 26 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Jastrebarako, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Anual fantastic!

Aici, am petrecut al patrulea an cu mătușa noastră Lela. Și ne vom întoarce data viitoare, pentru că nu există nicio taxă anuală pentru a rămâne aici. Curatenie impecabila, primire calda ca in maniera unei adevarate gazde. În ceea ce privește locul în sine, Kožino este un loc liniștit cu suflet. Marea este frumoasa si curata. Combinat cu o primire atât de călduroasă, asta este tot ce are nevoie o persoană pentru a-și reîncărca bateriile.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Anröchte, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2022
Vacante cu Lela iar si iar!!!

După o scurtă pauză ne-a permis să ne relaxăm din nou la Lela, Ca acum 10 ani, am fost primit personal de Lela cu un coș cu fructe, platou cu brânză și șuncă și pâine. Ospitalitatea Lelei este grozavă, ea este mereu acolo pentru tine, dar nu este intruzivă. Lela iti citeste fiecare dorinta din ochi si te rasfata cu peste la gratar sau preparate regionale. Ea vă arată piața angro sau micile festivaluri din zonă, dacă doriți. Apartamentul este curat si mobilat cu gust. Lenjeria de pat și prosoapele sunt albe ca zăpada și tot ce aveți nevoie pentru șederea dumneavoastră este acolo. Terasa de pe acoperiș oferă mult spațiu și o priveliște fantastică. În oraș în sine există opțiuni de cumpărături și luat masa, în special sunt recomandate produse regionale, cum ar fi fructele și legumele de la localnici. Plaja este la doar câteva minute, este curată și vă invită la relaxare. Ne place mereu să revenim la Lela

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Karlovac, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2022
O vacanta minunata!

Avem doar cuvinte de laudă pentru tot: de la prima comunicare telefonică foarte cordială cu doamna Lela, în care ne-a oferit cu plăcere toate informațiile, atât ce căutam, cât și ce nu, dar s-a gândit că am putea fi. interesată, prin fotografiile suplimentare ale apartamentului pe care le-am primit trimise la propunerea ei, la o primire minunată printr-o primire personală și sosirea în fața noastră (pentru că eram puțin rătăciți) precum și printr-o tavă de bun venit cu fructe. , prosciutto, brânză și prăjituri. În timpul șederii noastre, ea a fost mereu alături de noi, într-un mod discret și cald. A însemnat foarte mult pentru noi să știm că stătea în aceeași casă în care eram noi, în caz că aveam nevoie urgent de ceva. Apartamentul in sine este impecabil de curat si frumos amenajat, cu drag si multa atentie la detalii, astfel incat sa aiba tot ce ai nevoie si sa ne simtim ca acasa in el. Locul în sine este perfect pentru a ne bucura de frumoasele plaje mici din apropiere (deși aveam „al nostru” la care mergeam tot timpul), fără aglomerație, dar aproape de orașele bijuterie - Zadar și Nin. Chiar la finalul șederii noastre (care a venit prea repede), doamna Lela ne-a pregătit o cină de rămas bun - a fost o întâlnire minunată! Inutil să spun că vrem să revenim! De preferat anul acesta.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ljerka Grabovac Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Rusă,
Apartamente Lela listare a fost vizualizat de 74520 ori de la 30.03.2014.