Casa de vacanta DoraKrapinske toplice - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 4.951 pe noapte
Descriere detaliata

- Casă de vacanță de trei stele într-o zonă liniștită din Zagorje croat. - Parcare privată - Terasă mare: piscină acum cu dozare automată a pH-ului și a clorului pentru o apă impecabil curată și sănătoasă, spa/jacuzzi pentru 5 persoane - Terasă dotată cu 5 șezlonguri, set de scaune în grădină, bancă, duș solar exterior, umbrele, leagăn de grădină pentru 3 persoane - Partea superioară a casei: sufragerie, bucătărie, bar, TV, canapea extensibilă, frigider, mașină de spălat, dormitor pat dublu cu TV, dulapuri, baie/toaletă, cu vedere frumoasă - Partea inferioară: terasă cu o priveliste frumoasa, masa si scaune pentru 8 persoane, gratar, pat camera, dulapuri, dormitor pat dublu cu TV, - Casa este situata la 7 minute de autostrada A2 Zagreb-Macelj

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
- Plata in avans in ziua rezervarii 30% din pretul total de inchiriere! - Restul pretului de inchiriere pana in prima zi a rezervarii sau inainte! - Facilitatea nu va putea fi utilizată dacă prețul total de închiriere nu a fost achitat până în ziua rezervării!!!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
- Rezervare cu 10 zile înainte pentru perioada 1.1. - 30,6. și 1.10. - 31.12. sau conform acordului *( Rambursarea avansului cu 7 zile înainte de sosire cu anularea justificată a rezervării!) - Rezervare cu 15 zile înainte pentru perioada 1.7. - 30.9. sau conform acordului *( Rambursarea avansului cu 10 zile înainte de sosire cu anularea justificată a rezervării!) NOTĂ: După zilele specificate pentru anularea rezervării conform datelor, avansul nu va fi returnat !!!
Distante
  • Mare: 19 km
  • Centru: 4 km
  • Alimentara: 4 km
  • Restaurant: 3 km
  • Doctor: 4 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de gaz: 1 km
Tip plajă
Plaja de beton,
Extra oferta
Băutură de bun venit și cârnați de către gazdă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Dora
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Đurđica i Damir Tomić
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Casa de vacanta Dora listare a fost vizualizat de 2805 ori de la 03.05.2023.