Apartament LindaKrk - Insule croate

preț de la LEI 1.906 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentul recent renovat este situat la parterul unei case familiale în centrul orașului Krk. Apartamentul are două dormitoare, o bucătărie bogat utilată cu zonă de luat masa, un living, o baie și o terasă cu grătar. Prețul de cazare include WiFi gratuit și parcare privată lângă unitate. Locația apartamentului este extrem de atractivă deoarece nu aveți nevoie de mașină în timpul șederii dumneavoastră în Krk. Apartamentul este situat aproape de toate facilitatile necesare pe care le puteti vizita pe jos (plaja, magazin, restaurant, centrul vechi al orasului). Pe lângă electrocasnicele standard, apartamentul este dotat cu mașină de spălat vase și mașină de spălat, precum și aer condiționat. Animalele de companie nu se acceptă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Întrebările și rezervările se pot face prin e-mail sau telefonic. Rezervarea se confirma printr-un avans de 15% din pretul total, iar cazarea se poate achita numerar la facilitate. Prețul include lenjeria de pat și curățenia finală, taxa turistică și utilizarea internetului. Ora de sosire este după ora 14:00, iar ora de plecare este până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Este posibilă rambursarea avansului în caz de anulare a rezervării cu până la 20 de zile înainte de sosirea planificată.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Farmacie: 400 m
  • Staţie de autobuz: 100 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Linda
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Linda Dvorničić
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartament Linda listare a fost vizualizat de 2637 ori de la 26.12.2023.