Apartament RužicaKrk - Insule croate

preț de la LEI 1.979 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament într-o locație liniștită și atractivă în Krka, înconjurat de verdeață, cu vedere la mare și zidurile orașului. Facilitatea este situata la 80 m de plaja si la 100 m de centru. Unitatea are parcare proprie. Apartamentul este compus din 2 dormitoare cu paturi duble, bucatarie, sufragerie si baie. Există un pat suplimentar într-un dormitor. Terasa cu scaune oferă momente de relaxare în timpul zilei sau seara. Plajele din apropiere oferă o varietate de facilități sportive și de agrement. Bine ati venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de turism este inclusa in pretul cazarii. Pentru confirmarea rezervarii de cazare este necesara plata unui avans in valoare de 30% din pretul total. Suma rămasă până la prețul total al unității de cazare se plătește în numerar la sosire. Ora de intrare în apartament este de la ora 14.00. Ora de plecare este până la ora 10. Patul suplimentar costă 13 EUR/zi. Înscrierea se plătește 3 EUR/persoană o singură dată. Pentru un sejur mai scurt de 4 nopti, pretul de cazare este majorat cu 30%.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 400 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 800 m
  • Gară: 50 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 6 km
  • Activităţi sportive: 500 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Ružica
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Minhen, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iunie 2023
Apartamentul nostru preferat

Am stat in apartament acum 2 ani timp de 6 luni, la fel ca si anul acesta.Ne-am distrat minunat,si vom sta aici de fiecare data.Este la doar 4 minute distanta de mare,un loc linistit,adevarat de odihna.I nu am dormit niciodata la fel de bine ca in acest apartament.si fara aer conditionat greu de crezut,dar e adevarat.Te poti bucura de gradina frumos ingrijita.Pe plaja ai o cafenea cu sezlonguri,pentru care nu trebuie sa platesti , Căpitane Nemo, toate laudele.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din sârbă - Arată versiunea originală
Karlovac, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2021
un apartament

Vacanță excelentă. Gazdele sunt amabile, calde și minunate. Apartamentul este curat, curat, cu toate aparatele de gătit necesare și ustensilele alimentare. Nu am avut nevoie de o mașină când am parcat pentru că totul este la îndemână ... de la restaurante, magazine, brutării până la cafenele și plaja frumoasă. În fiecare zi evenimente interesante. Pentru fiecare compliment și recomandare, în special cine are copii nu va regreta.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Varaždin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2021
Vacanță cu prietenii

Locația apartamentului este excelentă: vedere la mare și frumosul oraș vechi Krk. Nu aveam nevoie de mașină, puteam merge peste tot foarte repede și ușor. La poalele dealului pe care este situat apartamentul este o mare selecție de plaje frumoase. Spațiul apartamentului este suficient de mare și este echipat cu toate lucrurile necesare pentru un sejur lin (prosoape curate, ustensile de gătit și tacâmuri etc.). Gazdele sunt foarte amabile și disponibile în orice moment. O curte întreținută în mod regulat, plină de verdeață, flori și alte plante ne-a adus să trăim adesea pe terasa din apartament. Pentru cei cărora nu le place să gătească în timpul vacanței, cu siguranță le va plăcea o selecție largă de restaurante din apropiere (o tavernă este chiar situată pe strada apartamentului). În ceea ce privește Krk, are un conținut bogat destinat tuturor vârstelor. Din punctul meu de vedere al tinerilor, barurile care se transformă în ringuri de dans pe timp de noapte, bărci care oferă numeroase excursii distractive și atracții adrenaline și sportive (volei pe plajă, tiroliene, barcă cu motor cu adrenalină, quad-uri etc.) satisfac tot ceea ce o vacanță cu prietenii ar trebui să conțină! Recomandări grozave!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ružica Jurina Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartament Ružica listare a fost vizualizat de 40719 ori de la 01.06.2018.