Apartamente KornićKrk - Insule croate

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

În micul oraș de coastă Kornić, există o casă familială cu trei apartamente moderne de 43 m2. Fiecare apartament are o toaletă/baie cu duș și o bucătărie cu un living unde există un pat suplimentar. Livingul duce la o terasa acoperita. Apartamentele sunt dotate cu: SAT/TV, internet, cuptor, frigider (fara congelator), ceainic si uscator de par. Fiecare apartament are propriul loc de parcare. Plaja este la 10 minute de mers pe jos, iar în apropiere se află și o brutărie, oficiu poștal, magazin, restaurant... Vă dorim o primire călduroasă. Contactați direct prin apartmanija.hr.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata: numerar sau plata in cont la sosirea in apartament. Pentru confirmarea rezervării este necesară o plată în avans de 30%. Ora sosirii: dupa ora 15.00. Ora de plecare: nu mai târziu de ora 10.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Daca rezervarea este anulata cu 30 de zile inainte de sosire, rambursam avansul.
Distante
  • Mare: 600 m
  • Plajă: 600 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 6 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Aeroport: 20 km
  • Port: 2 km
  • Activităţi sportive: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Apartamentul 1 este la mezanin. In dormitor se afla un pat dublu (180x200 cm). Există un pat extensibil suplimentar în bucătărie (140x200cm).Apartamentul 2 este tot la mezanin. Este format dintr-o cameră cu un pat dublu (160x200cm) și un pat extensibil (120x185cm). Apartamentul 3 este la parter. Într-o cameră separată sunt două paturi (100x200cm) și un pat extensibil (120x185cm) în living. Bucătăria este dotată cu preparate de bază pentru pregătirea meselor și a tacâmurilor, precum și a băuturilor. Sunt furnizate lenjerie de pat și prosoape de baie.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Kornić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Cerknica, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Apartament grozav la un preț bun

Am stat 5 nopti in apartament cu doi copii mici. Gazdele au fost foarte prietenoase și mereu bucuroși să ne ajute cu întrebările noastre. Diana, care este proprietara, ne-a amenajat apartamentul in ultimul moment, fapt pentru care am fost foarte recunoscatori. Apartamentul era curat si avea toate echipamentele necesare (ne lipsea doar o oala mica pentru a face cafeaua). Vederea la mare a fost foarte frumoasă, iar terasa în sine era minunată. Cartierul a fost foarte frumos. De cele mai multe ori toată lumea ține ceasul, așa că după ora 23 este liniște și liniște, ceea ce este într-adevăr grozav, așa că micuții noștri nu au avut probleme cu somnul. Există o mică piață și o brutărie, ambele la 2 minute de mers cu mașina. Plaja este foarte aproape de apartament, iar parcarea de lângă plajă a fost mereu disponibilă și gratuită. Ne-am petrecut serile în orașul Punat, care se află la 10 minute cu mașina. Are o potecă de plimbare foarte frumoasă, un loc de joacă pentru copii frumos amenajat și multe activități și restaurante la prețuri accesibile. Păcat că sărbătorile nu au durat mai mult.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Virovitica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Excelent!

Suntem cu adevărat mulțumiți de cazare, a fost îngrijită și curată și aveam tot ce ne trebuia. Proprietarii sunt foarte amabili si grijulii, toate recomandarile de la noi!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Vicenza, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2023
Vacanta de familie

Apartamentul este foarte frumos si situat intr-o zona linistita. Proprietarul este foarte util și amabil. Am stat 9 zile cu un copil mic si ne-am distrat de minune. Sperăm să revenim curând!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Diana Gunjarić Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Va stau la dispozitie pentru orice informatie.

Apartamente Kornić listare a fost vizualizat de 19041 ori de la 19.05.2022.