Apartamente TenaLižnjan - Istria

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Ližnjan și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Apartamente moderne și complet echipate, construite în 2011. Acestea sunt situate în liniște și în același timp împreună cu toate destinațiile turistice importante și vizitarea obiectivelor turistice din Istria.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Apartamentul este plătit cu 30% în avans, iar restul se plătește la fața locului sau cu 10 zile înainte de sosire prin transfer bancar. Ora sosirii oaspeților este de la ora 16.00, iar oaspeții pleacă până la ora 10.00. Sosirea și plecarea oaspeților în perioada 26 mai - 18 august sunt sâmbăta, iar șederea minimă în apartament este de 7 zile. Taxa de ședere nu este percepută. La sosire, un depozit de 100 € va fi lăsat din cauza posibilelor deteriorări ale apartamentului. Valoarea depozitului de securitate este returnată oaspetelui la plecare. Animalele de companie nu sunt permise.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 2 km
  • Plajă: 2 km
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 600 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 1.6 km
  • Staţie de autobuz: 9 km
  • Gară: 10 km
  • Aeroport: 9 km
  • Port: 3 km
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 1.5 km
  • Casino: 1.7 km
  • Parcul Național: 16 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În curtea clădirii există o piscină cu hidromasaj pentru patru persoane cu șezlonguri (pentru utilizare în comun).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Tena
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 18 opinii
Stuttgart, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2013
Apartament proprietar Super frumos + + = mare mediu vacanță minunată

Noi (familie cu doi copii, 9 și 14 ani) au fost în august / septembrie pentru o săptămână cu Denis. El și familia lui sunt atât de frumos. Am fost chiar permisiunea de a utiliza gratar său în grădină. Apartamentul este super curat și bine întreținute. Este modern. Cu aer condiționat și Wi-Fi atunci când este necesar. Plajele din apropiere sunt mari, cam de o plimbare, dar din moment ce am fost călătoresc cu propria masina, aceasta nu a fost o problemă și există o mulțime de parcare pe plajele. Puteți face excursii mari de exemplu la Pula, Medulin, o parte din Istria sau Parcul Național Brijuni. Și pe timp de noapte este liniște.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Crailsheim, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2014
Apartament Class, mare proprietar

Apartament perfect, curat, totul la dispoziție, zona linistita. Aer, W-LAN, SAT-TV bucatarie complet utilata, pentru că am gătit chiar. Pur și simplu nu a făcut nimic. Proprietarii sunt oameni foarte buni și frumos. De asemenea, au fost invitați mai mulți dintre ei la cină sau grill-ul. Are de-a face cu masina foarte foarte multe oportunități de excursii la destinații din apropiere, cum. B. RT Kamenjak sau Pula și Brijuni (Parcul National), etc ..... . Toate în toate, inchiriere apartament super-super-!!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Medulin/Liznjan, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2014
Apartament mare - Great Proprietar - Great Vacation

Am fost la sfârșitul lunii august / inceputul lui septembrie 2014, pentru a treia în " roșu" casa de apartamente Tena. A fost cel mai bun apartament în mai eram. Clean. Confortabil. Liniște. Spațioasă. Modern. Totul e acolo - ceea ce ai nevoie. Și, desigur, o familie proprietar super frumos;-) 5 stele și absolut ne-ar dreptul de a intra. Vă mulțumim pentru timpul frumos cu tine. Salutări din Germania. PV și H.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Denis Babić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Suntem un popor simplu și umili! Casă și apartamente pe care le avem tineri, singuri și cu mult efort, prin urmare, în ultimii 3 ani Ne străduim să oferim clienților noștri ceea ce ei ar dori să fie într-o altă țară ne oferă. Dovada că reuși în faptul că există numeroase semne sincere noastră încă. Ei au, prin urmare, încă o dată - Mulțumesc, și tot viitorul oaspeții - BINE ATI VENIT !!

Apartamente Tena listare a fost vizualizat de 11116 ori de la 14.03.2014.