Apartament FamilyMakarska - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.971 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Makarska și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Obiectul Family Apartment Green cu vedere la mare și parcare gratuită este situat la 50 de metri de plaja din Makarska, la 300 de metri de plaja Ratac și la 650 de metri de plaja Sv. Petru. În clădire există o parcare privată. Unitatea este dotată cu aer condiționat, WiFi gratuit și TV cu ecran plat. Apartamentul include living, sufragerie, bucatarie complet utilata, 2 dormitoare, 1 baie, balcon cu vedere la mare, lenjerie de pat de rezerva, prosoape. Un dormitor are un pat dublu, iar celălalt dormitor are două paturi separate. În living există o canapea extensibilă confortabilă pentru două persoane. Apartamentul este situat în apropierea punctelor de interes populare, cum ar fi stația principală de autobuz, farul St. Petar și porturile orașului din Makarska. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Split, care se află la 75 km de Family Apartment Green, cu vedere la mare și parcare gratuită.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face la sosirea la apartament. Check-out-ul oaspeților se face până la ora 10:00. Check-in pentru oaspeți se face începând cu ora 14:00. Oaspeții sunt rugați să contacteze gazda direct în avans și să-l informeze cu privire la ora estimată a sosirii.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 40 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 40 m
  • Staţie de autobuz: 700 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Family
Vinko Zeleničić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Family listare a fost vizualizat de 2694 ori de la 03.04.2023.