Apartament KlaraMakarska - Regiunea de Split

preț de la LEI 3.712 pe noapte
Descriere detaliata

Apartament complet utilat si modern intr-o zona linistita a orasului. Este situat la etajul doi. Este compus din 3 dormitoare (2 paturi de 160x200 si 1 pat de 180x200), 2 bai (1x dus, 1x cada), living spatios cu sufragerie, bucatarie utilata si 2 balcoane. Apartamentul este situat la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului si restaurante, si la 10 minute de mers pe jos de plaja si statia de autobuz.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Avansul este de 30% din prețul total al aranjamentului și se plătește în contul nostru bancar. Restul până la prețul integral al aranjamentului convenit se plătește la sosirea la apartament. Nu este necesar să plătiți taxa de ședere, costul energiei electrice și apei, wi-fi și parcare. În timpul sejurului mai lung, lenjeria de pat este schimbată la fiecare 7 zile, iar prosoapele sunt schimbate mai des dacă este necesar. Check in: 15:00 Check out: 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În cazul anulării rezervării cu 60 sau mai multe zile înainte de sosirea planificată, returnăm oaspetelui întreaga sumă a avansului minus taxele bancare. Anulare cu 30 până la 59 de zile înainte de sosirea planificată, păstrăm 50% din suma plătită, iar pentru anularea rezervării în termen de 30 de zile păstrăm întreaga sumă plătită.
Distante
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 300 m
  • Staţie de autobuz: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Wi-Fi gratuit și parcare sunt oferite în apartament. Bucătărie utilată (mașină de spălat vase, cuptor, ceainic, cafetieră cu filtru,...).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Klara
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Vladimir Pavlinović
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Klara listare a fost vizualizat de 742 ori de la 11.02.2024.