Apartamente MistralMakarska - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Makarska și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartamentele noastre sunt situate în inima orașului Makarska, la 150 de metri de plaja principală a orașului. Plaja este o opțiune grozavă pentru familiile cu copii, este plină de umbră și poți fi pe ea în doar câteva minute. Toate unitățile sunt dotate pentru un sejur plăcut și fără griji, cu tot conținutul necesar. Apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, au bucătărie și un balcon unde vă puteți bea cafeaua de dimineață. Puteți ajunge în centrul orașului printr-o plimbare relaxată de-a lungul coastei, unde există numeroase restaurante și cafenele. Totul este în apropiere, așa că atunci când îți parchezi mașina în parcarea noastră, nu va mai trebui să o muți. Daca aveti solicitari in timpul sejurului dumneavoastra, gazdele va stau mereu la dispozitie!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
După ce cădem de acord asupra datei rezervării dumneavoastră, trimitem informațiile contului pentru plata în avans. Restul banilor îl plătiți când ajungeți în apartament (numerar – fără plată cu cardul). Dacă vii cu mașina, trebuie să rezervi un loc de parcare! Intrarea în apartament este posibilă după ora 14:30. Plecarea este până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata în avans este nerambursabilă.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 30 m
  • Staţie de autobuz: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mistral
Žan Kurtović
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Mistral listare a fost vizualizat de 10411 ori de la 12.03.2023.