Apartamente Vila JukićMakarska - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Makarska și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Vila Jukić este situată într-una dintre cele mai frumoase destinații turistice de pe coasta croată. Este situat în centrul orașului Makarska, lângă stația de autobuz și la 200 de metri de plajă. Vila Josip Jukić are 13 apartamente de lux, WiFi gratuit în fiecare cameră, precum și propria parcare securizată pentru 10 mașini. Vila Jukić oferă oaspeților săi cazare la hotel, care include nu numai mâncare. Personalul prietenos, curățenia zilnică a apartamentelor și informațiile disponibile despre tot ceea ce vă interesează, vă vor încuraja să vă bucurați de o vacanță binemeritată. Apartamentele sunt dotate modern, cu o suprafață de 30-50 mp. Fiecare apartament are balcon, unul cu vedere la mare, iar celălalt la munte Biokovo. De asemenea, este posibil să organizați excursii la Parcul Național Biokovo și la destinația renumită din punct de vedere religios din Medjugorje. Fii oaspetele nostru! Vila Jukić

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
O plată în avans de 30% din suma totală a rezervării în contul bancar, iar restul la sosire este plătită. Dacă anulați o lună înainte de sosire, vom rambursa plata în avans, iar dacă anulați în termen de o lună de la sosire, nu vom rambursa, dar îl puteți folosi ca voucher în Vila noastră oricând doriți :)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
O plată în avans de 30% din suma totală a rezervării în contul bancar, iar restul la sosire este plătită. Dacă anulați o lună înainte de sosire, vom rambursa plata în avans, iar dacă anulați în termen de o lună de la sosire, nu vom rambursa, dar îl puteți folosi ca voucher în Vila noastră oricând doriți :)
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 50 m
  • Farmacie: 30 m
  • Banca: 50 m
  • Oficiu poştal: 50 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 10 m
  • Aeroport: 60 km
  • Port: 80 m
  • Activităţi sportive: 80 m
  • Disco club: 10 m
  • Casino: 50 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oferă oaspeților săi cazare la hotel, care include nu numai mâncare. Personalul prietenos, curățenia zilnică a apartamentelor și informațiile disponibile despre tot ceea ce vă interesează, vă vor încuraja să vă bucurați de o vacanță binemeritată. Vom încerca să vă oferim posibilitatea de a închiria o mașină, de a transporta la aeroport, de a organiza excursii, orice doriți :)
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vila Jukić
Comentarii
Dezastru 1/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Sevnica, Slovenia
Dezastru (1/5) A rămas în A4+2, August 2021
Încarcă ceva, dar primești mult mai puțin

Am rezervat apartamentul nr. 302 cu două luni mai devreme și am plătit un avans care nu era mic, dar când am ajuns, apartamentul a fost închiriat altor oaspeți. Ni s-a oferit apartamentul 102, unde nu funcționează aerul condiționat (în afara temperaturii de 37 ° C), aerul condiționat nu se află în ambele dormitoare, așa cum ar trebui, sau o rambursare, deoarece sunt conștienți că Dalmația este plină și nu există apartamente gratuite nicăieri . Aceasta nu este o atitudine profesională față de oaspete și, dacă rezervați cu ei, ar trebui să fiți conștienți că puteți obține o „pisică într-un sac”. Nu-l recomand dacă puteți merge în altă parte !!!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Snježana Jukić Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Cehă, Slovaca, Maghiară, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Petreceți o vacanță de neuitat într-una dintre cele mai frumoase vile din inima Makarska. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dvs. și vă stăm la dispoziție pentru toate întrebările :)

Apartamente Vila Jukić listare a fost vizualizat de 13168 ori de la 19.05.2021.