Apartamente DrndelićKrk Malinska - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 17 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Drndelic sunt situate într-o zonă liniștită din Malinska, la 135 m de mare și plajă, și 15 minute. mergeți la toate conținutul esențial (centru, benzinărie, farmacie, restaurante, magazine, centre pătrate). Primul magazin (150m). Apartamentele sunt de 72 m2, cu o terasă de 30 m2 (etajul 1) și 20 m2 (etajul 2) cu vedere la mare. Fiecare apartament are 2 dormitoare cu pat dublu, living cu zonă de luat masa, baie, toaletă separată și 1 pătuț pentru copii. Bucătăriile sunt complet echipate cu frigider, aragaz cu apă, cuptor cu microunde, filtru de cafea filtru și cuptor. Uscător de păr și fier pentru utilizare. Camera de zi are un nou televizor Samsung Smart (80 cm) și un pat suplimentar pentru 2 persoane. Apartamentele sunt dotate cu aer condiționat (încălzire prin răcire) Fiecare apartament are un loc de parcare securizat în curte pentru 1 mașină (pentru 2 mașini de întrebuințat)? Gratar disponibil. Animale de companie la cerere ??? Colectarea oaspeților și a copiilor în curte - nu este permisă pentru liniștea altor oaspeți în casă! Comenzile nu sunt date din motive igienice

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans este obligatorie ca confirmare a rezervării în valoare de 30% din prețul total al sejurului, suma rămasă fiind plătită în numerar la sosirea la apartament. În cazul anulării rezervării, nu vom reveni la ACONTACY. Sosirea oaspeților este după ora 14 și plecarea până la ora 10 dimineața - dacă nu se convine altfel. Inclus în preț include acces nelimitat la internet, aer condiționat și curățenia finală a apartamentului. Utilizarea aerului condiționat pentru perioada de încălzire (iarna) se percepe suplimentar cu 5 € pe zi! Prețul unei șederi de o noapte este cu 30% mai mare decât prețul menționat mai sus, 2, 3 și mai multe nopți prețul rămâne același! Vă rugăm să ne întrebați când ajungem în apartamentul CITEȘTE CASA RED, deci nu va fi nici o ambiguitate inutilă și neînțelegere.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 200 m
  • Doctor: 600 m
  • Farmacie: 700 m
  • Banca: 700 m
  • Oficiu poştal: 900 m
  • Staţie de gaz: 600 m
  • Staţie de autobuz: 600 m
  • Aeroport: 17 km
  • Port: 800 m
  • Disco club: 600 m
  • Parcul Național: 45 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În orice moment, suntem la dispoziția dvs. pentru o varietate de întrebări și ajutor în alegerea restaurantelor, plaje, locații speciale ale insulei, recreere și multe altele.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Drndelić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 17 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Malinska, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Drndelić, Iunie 2017
aceeaşi laudă

Am fost aici si a fost minunat apartament, foarte frumos, plaje uimitoare, aproape de comerț, plimbare foarte frumos la centru, proprietarii de prietenos pe scurt, toate excelent ca ar trebui sa fie !! În orice caz, vom obține !! Mulțumesc.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
BOHINJSKO JEZERO, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Drndelić, Iunie 2017
Excelent - foarte ieftin :)

Apartamentul este mare, frumos decorate cu stil. Curat, mare. Acesta are o terasă frumoasă cu vedere la mare. Bucataria este foarte bine echipat. Are tot ce ai nevoie. Aproape de mare, la doar o plimbare de 5 minute, am fost cu copii malimo. La mare, nuanta naturala, asa ca e grozav pentru copii :) doamnă este foarte prietenos și cazarea. Am avut o vacanta mare. Cu siguranță vom fi din nou! Recomandările ar fi pentru toată lumea. Helena & familie.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
BOHINJSKO JEZERO, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Drndelić, Iunie 2017
Excelent!

Totul a fost minunat apartament, mare și curat, cu o terasă mare cu vedere la mare. Bucataria este foarte bine echipat, aveți într-adevăr toate ustensilele pentru gătit, care nu este de tăiere încă cuțite. :) Marea este aproape - la o plimbare de 5 minute cu copii mici. Doamna este prietenos. Într-adevăr am avut o vacanta mare. Cu siguranță ne vom întoarce. :)

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Martina Mihaljčić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Persoană fericită, zâmbitoare și comunicativă; În afară de limba croată, vorbesc engleza, germana și italiana! Bun venit Dragi oaspeti !!!!

Apartamente Drndelić listare a fost vizualizat de 110778 ori de la 08.03.2015.