Apartamente PetrakKrk Malinska - Insule croate

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Petrak sunt situate într-o casă de familie decomandată cu două apartamente, fiecare ocupând propriul etaj, ceea ce asigură intimitatea fiecărui utilizator al apartamentelor individuale. Casa este inconjurata de un gard ce inchide gradina cu curte si parcare gratuita pentru un total de 4 masini pe marginea strazii si o gradina imprejmuita in spatele casei. Există posibilitatea de a închiria întreaga casă la cerere (ambele apartamente în același timp), ceea ce este deosebit de convenabil pentru două sau trei familii care sunt în vacanță împreună. Casa este situată la aproximativ 250 m de centrul orașului Malinska și la aproximativ 300 m de plaja orașului. Un magazin și o benzinărie sunt la aproximativ 150 m, la fel ca și cel mai apropiat restaurant. Gratarul este situat in curtea casei si este comun ambelor apartamente. În apartamente sunt disponibile Wi-Fi gratuit și TV prin satelit. În ambele apartamente sunt amplasate aparate de aer condiționat pentru răcire și încălzire.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
ora de sosire 14:00 ora de plecare 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 200 m
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Aeroport: 14 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 300 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Apartamentul 2+2 (60 m2) este situat la parterul casei si este format dintr-o camera cu pat dublu, in timp ce doua paturi suplimentare sunt situate in living (doua paturi cu saltele). Bucătăria este dotată cu vase, frigider cu congelator, cuptor cu microunde, aragaz electric cu cuptor, ceainic și aparat de cafea. Apartamentul are terasa in fata si in spate. Animalele de companie sunt binevenite la un cost suplimentar de 5 EUR pe zi per animal de companie. -------------------------------------------------- ---------------- Apartamentul 4+2 (90 m2) este situat la primul etaj si este format din 2 camere cu paturi duble, in timp ce 2 paturi suplimentare sunt amplasate in living. Apartamentul are o baie (dus/toaleta) si o toaleta separata. Bucătăria este dotată cu vase, frigider dublu cu congelator, cuptor cu microunde, aragaz electric cu cuptor, ceainic și aparat de cafea cu filtru. Apartamentul are o terasa mare in fata cu vedere la curte si un balcon cu vedere la gradina.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Petrak
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Presov, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2023
Apartament excelent și gazde minunate

A fost prima dată când am stat în apartamentul lui Petrak și tot în Malinska. Totul a fost conform descrierii. Foarte, foarte curat, cu toate echipamentele necesare (chiar și aparat de cafea era acolo). Am fost foarte mulțumiți de tot ce ține de apartament și, de asemenea, gazdele (Srebrenka și Aljosa) sunt oameni absolut prietenoși și de ajutor, foarte foarte amabili! Destinația de apartament de la mare, centrul orașului, magazine sau piață de pește ne-a fost potrivită, la doar o mică plimbare. Malinska este un loc de vacanță foarte frumos, liniștit și curat și poți alege în fiecare zi să fii pe o plajă diferită. Vă recomandăm să luați niște numerar cu dvs., deoarece există o taxă pentru retragerea de numerar de la ATM în Malinska. Am stat două săptămâni în apartament și nu am folosit mașina o dată. Vezi temperatura a fost foarte caldă chiar și Malinska se află în partea de nord a Croației. Recomand cu căldură apartamentul lui Petrak și sper că îl vom vizita din nou.

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Srebrenka Petrak Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Apartamente Petrak listare a fost vizualizat de 8700 ori de la 01.03.2023.